Fotbalistům začala prosincová dovolená
Klub

Fotbalistům začala prosincová dovolená

Redakce

Měsíc zaslouženého volna si užijí fotbalisté FK Mladá Boleslav, než zimní přípravou naváží na konec podzimní sezóny 2014. V zimě se zúčastní Tipsport ligy a absolvují zahraniční soustředění v Portugalsku s účastí v mezinárodním turnaji Atlantic cup 2015.

V areálu mladoboleslavského Městského stadionu se hráči prvoligového kádru naposledy sešli ve čtvrtek 4. prosince a od pátku 5. prosince dostali volno. Aby ho celé neproleželi na gaučích či neproseděli v občerstvovnách, dostali od trenéra individuální tréninkové úkoly monitorované nafasovanými teptestry. Po měsíčním volnu se v kabině sejdou až příští rok.

Zimní přípravu zahájí v pondělí 5. ledna 2015 testy fyzické zdatnosti na pražské FTVS a v následujících dnech budou trénovat převážně v domácích podmínkách Městského stadionu v Mladé Boleslavi. První tři přípravná utkání sehrají v rámci zimní Tipsport ligy, jejíž jedna ze čtyř základních skupin bude mít domovské hřiště s umělou trávou v Mladé Boleslavi.

Program FK Mladá Boleslav v zimní Tipsport lize 2015:
Pátek 9. ledna od 11 hodin FK Mladá Boleslav - FC Hradec Králové
Úterý 13. ledna od 13 hodin FK Mladá Boleslav - FK Varnsdorf
Sobota 17. ledna od 13 hodin Mladá Boleslav - Pardubice
Sobota 24. ledna semifinále a zápasy o umístění na hřišti v Brozanech nad Ohří
Neděle 25. ledna finále a zápas o 3. místo na hřišti v Brozanech nad Ohří

Součástí zimní přípravy mladoboleslavských fotbalistů na jarní Synot ligu bude soustředění v Portugalsku a účast v tamním mezinárodním turnaji Atlantic cup 2015. Známé jsou termíny dvou utkání s účastníky dánské superligy:
Sobota 31. ledna od 20 hodin (Estadio Algarve) Brondby IF - FK Mladá Boleslav
Úterý 3. února od 20 hodin (Estadio Algarve) Midtjylland - FK Mladá Boleslav
Sobota 7. února od utkání o konečné umístění

Fanshop banner