Fotbalisté v adventním období pomohli potřebným
Klub

Fotbalisté v adventním období pomohli potřebným

Redakce

Benefiční koncert v kostele sv. Bartoloměje v Bakově nad Jizerou podporovaný FK Mladá Boleslav byl mimořádným uměleckým zážitkem, neboť zpěvačka Sisa Sklovská rozzpívala všechny přítomné.

„Byl to jeden z nejpovedenějších benefičních koncertů za dobu, co se na jejich pořádání fotbalový klub podílí," pravil manažer komunikace FK Mladá Boleslav Jiří Koros a nešetřil chválou nad výkonem protagonistky koncertu. Sisa Sklovská zpívala operní árie, muzikálové hity, vánoční songy a při závěrečné gospelové písni O Happy Day doslova zvedla z lavic všechny přítomné a ti se spontánně přidali zpěvem i skandovaným tleskáním. Hostitelem benefice a moderátorem devadesátiminutového programu v kostele sv. Bartoloměje v Bakově nad Jizerou byl místní farář Jiří Veith.

Společnými pořadateli byli Římskokatolická farnost v Bakově nad Jizerou, občanské sdružení LOVI, z.s. a FK Mladá Boleslav, který osobně reprezentovali Jiří Koros, Lukáš Magera, Ondřej Zahustel, Jan Bořil, Adam Pajer, Lukáš Hůlka a Martin Třasák. Výtěžek z této akce tvořený vybraným vstupným a obohacený o sponzorské příspěvky bude částečně využitý k podpoře obyvatel v chráněném bydlení v Bakově nad Jizerou a z části věnován Josefu Procházkovi z Bradlece, který je po autonehodě upoutaný na invalidní vozík.

Fanshop banner