Jarolímovi vyšla víra ve standardní situace
Klub

Jarolímovi vyšla víra ve standardní situace

Redakce

Boleslavský trenér Karel Jarolím měl před utkáním se Slováckem potíže sestavit základní jedenáctku a doufal, že se prosadí při útočných standardních situacích, což se také stalo.

„Jsem rád, že jsme zápas proti Slovácku zvládli, neboť jsme měli velké problémy se složením základní sestavy," pravil Karel Jarolím a zdůraznil, že Boleslav body nutně potřebovala. „Zápas jsme měli celkem pod kontrolou a byla jen otázka času, kdy se prosadíme, protože finální fázi jsme měli v prvním poločase žalostnou. Druhý poločas jsme zpřesnili hru a dokázali se prosadit po standardkách, což jsem předpokládal, že při nich budeme mít šance soupeře překonat."

Slovácký trenér Svatopluk Habanec byl ke svému mužstvu velmi kritický, když po utkání řekl: „Vstoupili jsme do utkání bojácně, přesto byla první půle vyrovnaná. Do druhé půle jsme však šli, jako ovce na porážku. Utkání jsme prohráli nedisciplinovaností při standardních situacích. Velkým zklamáním je pro mě výkon v druhém poločasu. Boleslav vyhrála zaslouženě."

Fanshop banner