Hruška, Skalák, Hůlka, Pajer a Ladra jsou v reprezentačních výběrech
Klub

Hruška, Skalák, Hůlka, Pajer a Ladra jsou v reprezentačních výběrech

Redakce

Ve třetím listopadovém víkendu má Synot liga reprezentační pauzu. Mnozí fotbalisté si odpočinou a doléčí zranění, ovšem ti nejzdatnější a nejzdravější budou hrát v reprezentačních dresech. Z boleslavských hráčů Aleš Hruška, Jiří Skalák, Lukáš Hůlka, Adam Pajer a Tomáš Ladra.

V nominaci trenéra českého reprezentačního áčka Pavla Vrby ke kvalifikačnímu střetnutí o účast na ME Česko - Island (16.11. v Plzni) je Aleš Hruška z FK Mladá Boleslav. V trojici reprezentačních gólmanů po boku Petra Čecha z londýnské Chelsea a Tomáše Vaclíka ze švýcarské Basileje se tak ocitl v pozici nejvýše hodnoceného brankáře z týmů tuzemské Synot ligy.

Ke stálým členům kádru druhého nejprestižnějšího reprezentačního výběru U21 patří Jiří Skalák a tak není divu, že od trenéra Jakuba Dovalila dostal nominační pozvánku na dvě přípravná utkání. Program jednadvacetiletých Lvíčat:
Pátek 14. listopadu od 17 hodin na hřišti Bohemians 1905 Česko U21 - Dánsko U21
Úterý 18. listopadu od 17,30 hodin na hřišti Slavie Praha Česko U21 - Německo U21

Reprezentační tým U20 se ve dnech 10.-19. listopadu zúčastní mezinárodního turnaje v kyperském Paphosu. V českém výběru dvacetiletých fotbalistů trenéra Pavla Hoftycha jsou Lukáš Hůlka a Adam Pajer z FK Mladá Boleslav.

Reprezentační družstvo osmnáctiletých vede trenér Pavel Malura a ve dvaadvacetičlenné nominaci je i mladoboleslavský dorostenec Tomáš Ladra. Tým Česko U18 se zúčastní turnaje osmnáctiletých reprezentací v turecké Antalyi, kam mladí Češi odletěli v neděli 9. listopadu a kde v Xanthe resortu sehrají tři utkání v následujícím sledu:
Čtvrtek 13. listopadu od 15 hodin Turecko U18 - Česko U18
Sobota 15. listopadu od 15 hodin Německo U18 - Česko U18
Pondělí 17. listopadu od 15 hodin Nizozemsko U18 - Česko U18
Do Česka se vrátí v úterý 18. listopadu.

Fanshop banner