Trenér Jarolím litoval neproměněné Wágnerovy šance
Klub

Trenér Jarolím litoval neproměněné Wágnerovy šance

Redakce

Kvalitní duel Boleslavi proti Jablonci vyzněl v jablonecký prospěch. Možná však, kdyby Boleslav šla do vedení, které měl na kopačce v deváté minutě Wágner, vyvíjelo by se utkání úplně jinak.

Boleslavský trenér Karel Jarolím proto při hodnocení utkání litoval promarněné Wágnerovy šance: „Mrzí mě první poločas, i když v jeho závěru jsme Jablonci nabídli velkou šanci, ale v situaci, v jaké byl Wágner, měl skórovat. Další akce, kdy jsme se prosazovali ze stran, jsme nedokázali využít, přestože nebyly tak složité, aby nešly vyřešit lépe. Jabloneckou sílu v ofenzívě jsme eliminovali, až na šanci v závěru první půle. Proto jsem věřil, že uspějeme, ale bohužel krátce po změně stran přišla situace, kdy jsme po laciné ztrátě míče nebyli důslední a dostali gól. Snahu po vyrovnání hráči měli, ale zůstala bez efektu. Nedostali jsme se ke kvalitnímu zakončení."

Jablonecký kouč Jaroslav Šilhavý si těsné výhry vážil: „Pro nás to bylo nesmírně těžké utkání, v němž Boleslav potvrdila svoji kvalitu. Zápas měl náboj, protože obě mužstva chtěla hrát dopředu. První poločas byl na šance čtyři ku třem pro nás a v druhém jsme dali gól. I když se soupeř snažil vyrovnat, nezdařilo se mu nás překvapit a jsme rádi, že jsme hubené vítězství uhájili. Hodně si ho vážíme."

Fanshop banner