Boleslav za Jabloncem zaostává v produktivitě
Klub

Boleslav za Jabloncem zaostává v produktivitě

Redakce

Ve dvaceti vzájemných zápasech Boleslavi s Jabloncem o prvoligové body padlo celkem 47 gólů v poměru 26:21 v boleslavský prospěch, což činí průměr 2,35 gólu na jeden mistrovský duel. Aktuálně však Boleslavi i Jablonci schází výrazná střelecká individualita.

Na podzimních sedmnácti boleslavských gólech se podílelo devět boleslavských hráčů a jedním vlastencem brněnský Košťál. Jablonečtí byli v podzimních ligových zápasech o poznání produktivnější, neboť soupeřovy brankáře překonali šestadvacetkrát. O toto množství gólů se rozdělilo deset jabloneckých hráčů a jedním vlastencem Štetina z pražské Dukly.

Střelci FK Mladá Boleslav v Synot lize 2014-15: 5 - Tomáš Wágner, 3 - Jasmin Ščuk, 2 - Michal Ďuriš, 1 - Mickaël Zidro Tavares, Mirzad Mehanovič, Jakub Navrátil, Jan Bořil, Jiří Skalák, Lukáš Hůlka a vlastní Košťál z Brna.

Střelci FK Baumit Jablonec v Synot lize 2014-15: 6 - Filip Novák, 4 - Martin Pospíšil, 3 - Daniel Silva Rossi, Jan Kopic, Martin Doležal, 2 - Ruslan Mingazov, 1 - Tomáš Čížek, Tomáš Jun, Jose Antonio Romera, Vojtěch Kubista a vlastní Lukáš Štetina z pražské Dukly.

Fanshop banner