Těžký zápas s dobrým koncem
Klub

Těžký zápas s dobrým koncem

Redakce

Boleslavský trenér Karel Jarolím byl spokojený především se ziskem tří bodů, nikoliv však s množstvím nepřesností, kterých bylo ve hře jeho svěřenců nepříjemně mnoho.

„Odehráli jsme těžký zápas s dobrým koncem, když jsme získali tři body," pravil na úvod hodnocení boleslavský trenér Karel Jarolím a pokračoval: „Vstoupili jsme do zápasu vcelku slušně, ale pár nepřesností nás vyvedlo z rytmu a navíc Bohemka byla nepříjemná v přechodové fázi. Vedení nás uklidnilo, ale škoda situace v závěru poločasu, že nám rozhodčí přerušil rozehrávanou standardku. Ve druhé půli jsme si sice vytvořili slibné situace, ale ve finální fázi s nimi nedokázali hráči lépe naložit. S blížícím se koncem na našich kopačkách přibylo nepřesností a dohrávali jsme nervózní při vědomí těsného vedení, o které jsme mohli přijít, kdyby se Bohemce podařilo udeřit z některé standardní situace, kterých měla hodně. Náš výkon nebyl ideální, i když jsme získali tři body. Mrzí mě spousta situací, kdy jsme mohli jít rychle dopředu, ale akci jsme zbrzdili, nebo přišli o balon."

Vršovický trenér Roman Pivarník byl smutný a stručný: „Odehráli jsme výborný zápas s nepříznivým výsledkem pro nás. V prvním poločase jsme nedokázali gólové situace lépe vyřešit a ve druhém jsme nevyužili standardní situace. S výkonem mužstva jsem spokojený, s výsledkem ne."

Fanshop banner