Po dvou jalových mistrácích potřebujeme zase začít střílet góly
Klub

Po dvou jalových mistrácích potřebujeme zase začít střílet góly

Redakce

Do utkání 13. kola Synot ligy FK Mladá Boleslav - Bohemians 1905, které se hraje již v pátečním večeru 31. října od 20,15 hodin na mladoboleslavském Městském stadionu, půjdou oba týmy s úmyslem napravit nepovedená utkání v předchozích dvou ligových kolech.

Boleslavští mají za sebou dvě čerstvé prohry bez jediného vstřeleného gólu s lídry Synot ligy. Doma podlehli Plzni 0:3 a venku na Spartě prohráli těsně 0:1. Bohemians v uplynulých dvou zápasech opakovaně inkasovali po čtyřech gólech, když prohráli v Teplicích 1:4 a doma s Libercem 2:4.
Boleslavský trenér Karel Jarolím dobře ví, kde mají jeho svěřenci největší rezervy, neboť po poslední prohře na Spartě je pochválil za organizaci obranné činnosti, ale pokáral za nepřesnosti v přechodové fázi a nízkou míru nebezpečí v útočných akcích. Připustil, že boleslavskou ofenzívu mohly negativně ovlivnit vynucené absence hráčů, v jejichž smlouvách o hostování byl zapovězený start proti mateřskému klubu - Ďuriše a Wágnera proti Plzni a Skaláka proti Spartě.

Střelci FK Mladá Boleslav v podzimní Synot lize: 5 - Tomáš Wágner, 3 - Jasmin Ščuk, 2 - Michal Ďuriš, 1 - Mirzad Mehanovič, Jakub Navrátil, Jan Bořil, Jiří Skalák, Lukáš Hůlka a vlastní Košťál z Brna.

Střelci Bohemians 1905 v podzimní Synot lize: 4 - Josef Jindřišek, 3 - Matúš Mikuš, 2 - Jan Moravec, Elvis Bratanovič, John Mosquera, 1 - Erich Brabec, Michal Šmíd, Jakub Rada, Martin Cseh, Ivan Lietava.

Fanshop banner