Nepřipustili jsme žádné drama, pochvaloval si Jarolím
Klub

Nepřipustili jsme žádné drama, pochvaloval si Jarolím

Redakce

Boleslavský trenér Karel Jarolím byl spokojený s týmovým výkonem svých svěřenců, kteří si poradili s druholigovým Žižkovem a v boji o pohárové čtvrtfinále nedali příležitost k pochybám o postupujícím.

„Nepřipustili jsme žádné drama. První branka nás uklidnila a od té doby jsme měli zápas pod kontrolou. Chtěli jsme střílet góly a žádný nedostat a to se nám podařilo," zhodnotil boleslavský Karel Jarolím pětigólové vítězství na Viktorií Žižkov. „Podstatné je, že jsme postup zvládli jako tým," dodal k faktu, že se mužstvo muselo vypořádat s absencí Hůlky, Skaláka a Ďuriše, kteří plnili reprezentační povinnosti.

Žižkovský trenér Jindřich Trpišovský byl nejen hodně zklamaný, ale také velmi kritický ke svému mužstvu: „Nemám co hodnotit, utkání bylo koncertem boleslavského týmu, který byl ve všech dovednostech lepší. Boleslav vyhrála zaslouženě vysokým rozdílem a my v některých momentech nestačili ani přihlížet, co se na hřišti děje. Zaostávali jsme v herním myšlení a plnili roli pouhého sparingpartnera. Jsem ze svého týmu zklamaný, očekával jsem lepší výkon. Inkasovali jsme laciné góly po individuálních chybách. Boleslavi gratuluji k postupu."

Fanshop banner