Trenérům se líbil předvedený fotbal, remíza nikoliv
Klub

Trenérům se líbil předvedený fotbal, remíza nikoliv

Redakce

Boleslavský Jarolím byl se svým týmem spokojený především za druhý poločas, který označil za venku výkonnostně nejlepší v dosavadní sezóně. Také liberecký Slovák pochválil své mužstvo za předvedený fotbal. Výsledná remíza se nelíbila ani jednomu.

„I když zápas skončil nula nula, mohl skončit jinak, šance k tomu byly na obou stranách, Liberec jich měl více v prvním poločase. My měli, především v první půli, v přechodové fázi mnoho zbytečných ztrát. Ve druhém poločase jsme si vypracovali několik dobrých situací, abychom zápas rozhodli, ale liberecký gólman byl proti a své mužstvo podržel. Oba gólmani byli na svých místech. Nás v pravých chvílích podržel Hruška," shrnul své dojmy z remízového utkání boleslavský trenér Karel Jarolím a zdůraznil, že v druhém poločase oba týmy srovnatelným nasazením usilovaly o výhru. „Za druhý poločas, kdy jsme předvedli v dosavadní sezóně nejlepší výkon na soupeřově hřišti, mě mrzí, že jsme utkání nevyhráli," dodal Karel Jarolím.

Liberecký kouč Samuel Slovák byl s obrazem hry svého týmu spokojený, ale s konečným výsledkem nikoliv: „Byl to zajímavý a náročný zápas. Hráli jsme dobrý fotbal. Měli jsme proměnit šance v prvním poločase, kdy jsme byli aktivnější. Škoda, že jsme zápas nezlomili v náš prospěch."

Fanshop banner