Souboj Boleslavi s Teplicemi slibuje dramatickou bitvu
Klub

Souboj Boleslavi s Teplicemi slibuje dramatickou bitvu

Redakce

V utkání 8. kola Synot ligy FK Mladá Boleslav - FK Teplice, které se hraje v pátek 19. září od 20,15 hodin na mladoboleslavském Městském stadionu, se příznivci obou týmů těší na vyrovnanou a dramatickou bitvu o body. Od hokejové haly, kde hraje BK Mladá Boleslav s HC Verva Litvínov, pojede speciální autobus přímo k fotbalovému městskému stadionu.

Přinejmenším v takovém stylu, v jakém se boleslavští a tepličtí fotbalisté střetli v předchozím ligovém ročníku 2013-14, kdy oba duely vyhrála Boleslav a pokaždé ji k tomu stačil jeden gól.
V neděli 1. září 2013 Boleslav zvítězila doma 1:0 gólem Fabiána po Štajnerově přihrávce již ve 4. minutě. I když se v dalším průběhu hrál svižný fotbal se střeleckými příležitostmi na obou stranách, gól už žádný nepadl, pouze Štajner ve druhé půli nastřelil teplické břevno, a tak si Boleslavští připsali tři body.
Sestava FK Mladá Boleslav: Miller - Kysela, Johana, Kúdela, Fabián - Ščuk, Jarolím (86. Brunclík) - Štohanzl (73. Bořil), Chramosta (80. Štípek), Štajner - Nešpor.
Sestava FK Teplice: Grigar - Matula, Jablonský, Lüftner, Krob - Ljevakovič, Vachoušek - Litsingi, Nivaldo (65. Salami), Táborský (46. Jindráček) - Mahmutovič.
V pondělí 24. března 2014 se na teplickém stadionu hrálo o třetí místo v ligové tabulce a napínavý souboj rozhodl opět jediný gól v teplické síti, tentokrát padl až ve druhém poločase. Přesně po hodině hry nastřelil teplický Bratanovič tyč a vzápětí jeho spoluhráč Ljevakovič ze dvaceti metrů trefil břevno boleslavské branky. V 77. minutě boleslavský trestný kop rozehrál Jarolím nakrátko Magerovi a po jeho přesném obloučku Ščuk hlavou zařídil důležitou výhru 1:0.
Sestava FK Mladá Boleslav: Diviš - Kysela, Dosoudil, Kúdela, Rosa - Ščuk, Jarolím - Bořil (67. Magera), Koreš (83. Bartl), Štohanzl - Zahustel (74. Šultes).
Sestava FK Teplice: Grigar - Vondrášek (86. Salami), Klimpl, Jablonský, Krob - Ljevakovič, Vachoušek - Litsingi (75. Vůch), Jindráček, Nivaldo - Chukwuma (55. Bratanovič).

Fanshop banner