Podruhé za sebou prohráli
Klub

Podruhé za sebou prohráli

Redakce

Boleslavští podruhé v rozpětí necelého týdne prohráli mistrovské utkání, tentokrát na domácím hřišti. V mladoboleslavském dresu se představili francouzští novici Steven Thicot na stoperu a Mehdi Ghazi v záloze.

V prvním poločase byla aktivnějším týmem Boleslav, ale nikdo z jejich hráčů skóre nezměnil. Už ve 4. minutě po Geisslerově centru příbramská obrana zaváhala a Nikolič v poslední chvíli vykopával míč z brankové čáry. V 15. minutě Kateřiňákův trestný kop dobře usměrnil hlavou Pajer, ale brankář Štěpanovský míč vytlačil nad břevno. Ve 22. minutě Kateřiňák z dvaceti metrů zamířil nad příbramskou branku. Ve 32. minutě dobře rozehraný trestný kop Lalkovičem vynesl Boleslavi jenom roh, kterému Příbramští odolali. Nejblíže gólu byl ve 36. minutě Ghazi, jenž přetlačil příbramského stopera a z deseti metrů branku přestřelil. Teprve ve 37. minutě Příbramští zahrozili, Šindelářova bomba z dvaceti metrů jen o pár centimetrů přeletěla Hankičovu branku. Ve 39. minutě Lalkovič doběhl zdánlivě ztracený míč, ale od koncové lajny nepřesně přihrál.

Druhý poločas pokračovali Boleslavští v neplodné hře. V 52. minutě Lalkovič vystřelil slabě a nepřesně, v 62. minutě po Pajerově přihrávce Mehanovič přestřelil příbramskou branku.
V 67. minutě třetí příbramský roh kopal Krameš a brankář Hankič míč neudržel v rukavicích, což bez váhání potrestal Tregler přesnou střelou mezi obránci - 0:1.
V 70. minutě Mehanovičův trestňák kolem hráčské zdi postrádal důraz a Štěpanovský se stihnul k pravé tyči přemístit. V 73. minutě Ghazi přihrál do šance Hodačovi, který tísněn protihráčem branku netrefil. O dvě minuty později v příbramské šestnáctce prohrál Pajer souboj s Matějů. V 76. minutě vletěl Krameš zleva do boleslavského vápna, ale Hankič jej vychytal. V 79. minutě Mehanovičův roh Kozma hlavičkoval do pravého horního růžku, odkud míč příbramský gólman zázračně vytlačil na roh a po jeho rozehrání opět dobře zasáhl Štěpanovský. V 84. minutě Pajer z deseti metrů netrefil branku. V 88. minutě Sivrič parádně přihrál Hodačovi, který sám před příbramským gólmanem netrefil pořádně míč a z gólové šance nic nebylo. Čtyři přesčasové minuty odehráli Boleslavští včetně brankáře Hankiče před soupeřovou brankou. Když Příbramští pokazili brejk přihrávkou do ofsajdu, tak poslední boleslavskou příležitostí byl Kateřiňákův trestný kop, po jehož rozehrání Křapka hlavičkoval mimo branku.

Sestava FK Mladá Boleslav U21: Hankic - Geissler, Křapka, Thicot, Thalamy (88. Houžvička) - Milla (37. Mehanovič), Kateřiňák - Kocourek (68. Hodač), Ghazi (77. Kozma), Lalkovič (68. Sivirč) - Pajer.

Sestava 1. FK Příbram U21: Štěpanovský - Ježdík, Matějů, Tregler, Šindelář - Kilián - Brandner (85. Hlinka), Krameš, Řezáč (68. Junek), Stratil - Nikolič.

Gól: 67. Tregler

ŽK: Řezáč, Šindelář, Stratil, Hlinka

Rozhodčí: Kocourek - Pilný, Myška

Diváků: 135

Fanshop banner