Jsem velmi zklamaný, řekl trenér Jarolím po ostravské prohře
Klub

Jsem velmi zklamaný, řekl trenér Jarolím po ostravské prohře

Redakce

Boleslavského trenéra Karl Jarolíma hráči zklamali bázlivostí a nepřesností, čímž se připravili o lepší výsledek a umožnili ostravskému soupeři, aby Boleslav přeskočil v ligovém pořadí

„Nehodnotí se mi prohra dobře," řekl boleslavský trenér Karel Jarolím na úvod hodnocení prohraného utkání v Ostravě. „Jsem velmi zklamaný, především z výkonu v prvním poločasu. Baník nás porazil zbraněmi, kterými jsme v předchozím ligovém kole porazili pražskou Slavii, to znamená, že byl bojovnější a agresivnější, my byli tentokrát bojácní. Gól bohužel padl po situaci, kdy jsme mohli skórovat Vukadinovičem, ale gól jsme nedali, naopak jsme inkasovali. Ve druhém poločase, až do situace v samém závěru, kdy šel Azavedo sám na branku, jsme situace vzadu řešili dobře, ale do nebezpečných útoků jsme se nedostali, protože jsme kazili jednoduché věci," pravil zklamaný Jarolím.

Ostravský trenér Tomáš Bernady byl přesvědčený, že na výkonu Baníku se projevila snaha hráčů odčinit ostudný výsledek v Liberci (0:6): „Nasazením a způsobem hry ukázali, že za to vzali dobře. Podařilo se nám vstřelit branku. Druhý poločas už byla hra vyrovnanější, Boleslav otevřela hru a až do poslední minuty bylo na vážkách naše těsné vítězství, kterého si o to více vážíme. Defenzivní činnost mužstvo zvládlo dobře, cením si toho, neboť Boleslav považuji v ofenzívě za velmi kvalitní mužstvo."

Fanshop banner