Synot liga má pauzu a Boleslavští vstupují do českého poháru
Klub

Synot liga má pauzu a Boleslavští vstupují do českého poháru

Redakce

V první polovině září se nehraje o prvoligové body kvůli reprezentační přestávce, ale fotbalisté zcela mimo hru nebudou, neboť hrají utkání třetího kola českého poháru.

Na konci srpna má Synot liga za sebou šest kol a první dva týdny v září pauzíruje. Důvodem je přestávka kvůli reprezentačním termínům, které jsou závazné pro všechny členské země UEFA. Českou reprezentaci čekají dvě utkání. První přátelské s USA a druhé kvalifikační pro EURO 2016 proti Nizozemsku, bronzovému týmu z letošního světového šampionátu.
Program zářijových reprezentačních utkání:
Středa 3. září od 20,15 hodin v Praze: Česko - USA
Úterý 9. září od 20,45 hodin v Praze: Česko - Nizozemsko
Reprezentační tým jednadvacetiletých v rámci přípravy na juniorské EURO 2015 absolvuje ve dnech od 31. srpna do 9. září soustředění v rakouském Zell am See, kterého se zúčastní i Jiří Skalák z kádru FK Mladá Boleslav.

Boleslavské fotbalisty v době přerušení Synot ligy čeká utkání třetího kola tuzemského poháru České pošty, které sehraje ve středu 3. září od 17 hodin ve Štěchovicích proti tamnímu třetiligovému týmu. Synot liga se znovu rozeběhne v druhém zářijovém víkendu zápasy sedmého kola ročníku 2014-15. Tým FK Mladá Boleslav v sobotu 13. září hraje v Ostravě a na domácím městském stadionu v pátek 19. září ve střetnutí osmého kola proti Teplicím.

Kompletní program 3. kola poháru České pošty hraného pouze na jedno utkání: TJ Sokol Živanice - AC Sparta Praha, FC Graffin Vlašim - 1. FK Příbram, FK Bohemians Praha Střížkov - FK Teplice, TJ Jiskra Domažlice - FK Pardubice, FK Viktoria Žižkov - SK Slavia Praha, TJ Štěchovice - FK Mladá Boleslav, FK Ústí nad Labem - FC Slovan Liberec, Bohemians Praha 1905 - SK Dynamo České Budějovice, MFK Frýdek Místek - FC Baník Ostrava, FC Fastav Zlín - 1. FC Slovácko, Velké Meziříčí nebo SK Sigma Olomouc (rozhodne se 2.9.) - FK Třinec, SFC Opava - MFK OKD Karviná, FK Admira Praha - FC Hradec Králové, FC MAS Táborsko - FC Viktoria Plzeň.

Fanshop banner