Trenér Jarolím možná přizve ke spolupráci psychologa
Klub

Trenér Jarolím možná přizve ke spolupráci psychologa

Redakce

I když Boleslav porazila vedoucí tým Synot ligy, tak trenér Karel Jarolím nemohl být stoprocentně spokojený, neboť mu radost kazila školácká Rosova chyba předcházející vedoucímu slávistickému gólu.

„Stanou se ve fotbale nepříjemné věci, ale v takovém množství, jako to nyní zažívám v Mladé Boleslavi, nepamatuji," povzdechl si Karel Jarolím nad nepovedenou malou domů, kterou Slavie využila k lacinému vedení již v 7. minutě utkání. „Možná bych měl pozvat psychologa a řešit to s ním," dodal s beznadějí v hlase, jak ho defenzivní kiksy trápí. „Pomalu se už stává tradicí, že soupeři darujeme snadné vedení. Když se tak stalo proti Slavii, proběhly mně hlavou obavy, aby se neopakoval domácí zápas s Duklou, kdy jsme nepříznivý vstup do utkání nenapravili. Ale tentokrát jsme hráli agresivně. Před vyrovnávací brankou jsme vyhráli tři souboje a v závěru poločasu se dokonce dostali do vedení," popsal Jarolím své dojmy z první půle. „Věděli jsme, že v druhém poločase se bude Slávie tlačit dopředu, aby s nepříznivým skóre něco udělala. Měla smůlu, že musela do poločasu dvakrát střídat. Až do konce utkání byla nebezpečná, mrzelo mě, že jsme z některé brejkové akce, kterých jsme měli několik, nepotvrdili výhru třetím gólem. Především jsem rád, že po nepovedeném utkání v Českých Budějovicích, jsme hráli úplně jinak a úspěšně."

Slávistický kouč Miroslav Beránek zmínil velké zdravotní obtíže, ale nevymlouval se na ně: „Zápas byl agresivní se souboji na zemi i ve vzduchu. Vstoupili jsme do něho aktivně, dali gól, ale na můj vkus obdrželi hodně lacinou branku, když jsme prohráli tři souboje za sebou. Bohužel nás postihla zranění, musel jsem střídat Škodu, před přestávkou ještě Nitranského, Petr přemáhal žaludeční problémy, a když se ve druhém poločase ještě zranil Bílek, dohrávali jsme prakticky v deseti lidech. Před hráči smekám, jak se rvali, aby udělali alespoň bod, což se nám nepovedlo a tak Boleslavi gratuluji k vítězství."

Fanshop banner