I po Teplicích jsou neporažení
Klub

I po Teplicích jsou neporažení

Redakce

Boleslavští potřetí vyhráli nejtěsnějším rozdílem a jako jeden z pěti týmů si tak udrželi neporazitelnost. V aktuálním pořadí Juniorské ligy jsou třetí.

První poločas začal teplickou šancí, ve které se už ve 2. minutě neprosadil z pár kroků Chukwuma hlavou. O dvě minuty později Boleslavští promarnili rohový kop. Ani Tepličtí v 6. minutě nevyužili svůj první roh.
V 16. minutě přesný centr před teplickou branku proměnil ve vedoucí, a jak se později ukázalo, i vítězný gól Zahustel - 0:1.

Ve druhém poločas si Boleslavští těsné vedení pohlídali navzdory teplické snaze, ze které vyplynuly jen rohové kopy. V závěru zmařil dvě teplické šance brankář Hankic. Boleslavští potřetí v tomto mistrovském ročníku vyhráli 1:0 a drží svoji neporazitelnost i třetí příčku v pořadí Juniorské ligy.

Sestava FK Mladá Boleslav U21: Hankic - Kysela, Hůlka, Křapka, Thalamy (46. Geissler) - Hodač, Kateřiňák - Sivrič, Klobása (67. Kocourek), Štohanzl - Zahustel.

Sestava FK Teplice U21: Lipš - Horvát, Heger, Urma - Schettl (67. Procházka), Kodeš, Stibor (76. Výborný), Minařík (37. Hynek) - Richter - Chukwuma, Dzaba (62. Uhlíř).

Gól:16. Zahustel

ŽK: Stibor, Kodeš - Sivrič, Kateřiňák

Rozhodčí: Vaňkát - Pilný, Kapoun

Fanshop banner