Hra nebyla úplně podle mých představ, řekl Jarolím
Klub

Hra nebyla úplně podle mých představ, řekl Jarolím

Redakce

Trenéři Karel Jarolím a Petr Čuhel se shodli, že rozhodujícím momentem byla penalta a vyloučení příbramského obránce již čtvrt hodiny po začátku utkání. Jarolím i přes vysoké boleslavské vítězství kritizoval rozvláčné rozehrávání svých svěřenců.

„Vstoupili jsme do zápasu rozpačitě a vzadu nepůsobili jistě," řekl boleslavský trenér Karel Jarolím na úvod svého hodnocení vítězného zápasu nad Příbramí. Za důležitý moment označil penaltu a související vyloučení soupeřova obránce.
„Při penaltové situaci byla pro další vývoj utkání důležitá červená karta pro příbramského obránce a také skutečnost, že jsme penaltu proměnili, tím se dostali do vedení, které jsme vzápětí zvýšili, když jsme přidali druhou branku. V tu chvíli jsme měli všechny karty ve svých rukách. Sice jsme dostali gól, ale do půlky se nám podařilo vsítit třetí branku a ta nás uklidnila. Druhý poločas jsme odehráli v pohodě a utkání měli pod kontrolou," dodal Karel Jarolím, který pochválil Wágnera, že dvěma góly utkání rozhodl v boleslavský prospěch a nazval jej zabijákem ve vápně, a zmínil se o Tavaresovi, jehož označil za zkušeného hráče typologicky podobného Davidu Jarolímovi, jenž v létě skončil s aktivní kariérou. U Wágnera i Tavarese však vidí nedostatky v kondiční připravenosti, na čemž musí oba usilovně pracovat. Karel Jarolím zdůraznil, že celý tým má stále co zlepšovat: „Hra mužstva nebyla úplně podle mých představ, protože tam byla spousta přihrávek do strany a dozadu."

Příbramský kouč Petr Čuhel zdůraznil, že je těžké hrát v deseti proti tak silnému mužstvu, jakým současná Boleslav je. „Přijeli jsme hrát aktivně a s úmyslem zopakovat výkon z Liberce, ale nepodařilo se nám to zásluhou brzkého vyloučení. Po něm jsme moc přemýšleli, že jsme v deseti, a inkasovali krátce po sobě dva góly a po našem snížení hned třetí, což byly rozhodující momenty. Druhý poločas Boleslav hru kontrovala, a i když jsme nehráli odevzdaně, tak jsme na změnu neměli."

Fanshop banner