Improvizovaný závěr herní přípravy
Klub

Improvizovaný závěr herní přípravy

Redakce

Vyvrcholení herní přípravy mladších dorostenců týden před startem mistrovské soutěže mělo netradiční podobu v tom, že se uskutečnila společně.

V původním programu mělo družstvo šestnáctiletých sjednaný přátelák se staršími dorostenci Sedmihorek a družstvo sedmnáctiletých si naplánovalo střetnutí s dospělým týmem Libáně. Bohužel Libáňští utkání odřekli a tak trenéři boleslavských mladších dorostenců v organizaci herní přípravy nuceně improvizovali.

Do utkání proti starším dorostencům Sedmihorek nastoupil kombinovaný tým složený z mladoboleslavských šestnáctiletých a sedmnáctiletých dorostenců. Po jeho sehrání se navíc uskutečnilo modelové utkání FK Mladá Boleslav U17 - FK Mladá Boleslav U16 ve zkrácené hrací době 2x30 minut.

Trenér FK Mladá Boleslav U17 Martin Mrvík na improvizovaném finále herní přípravy našel pozitivní momenty: ,,Musím poděkovat trenérům z U16, že nám pomohli a domluvili jsme se na improvizovaném řešení. Týden před mistrovským utkáním by mě mrzelo nehrát žádný zápas. Myslím, že jak první přípravné utkání, tak druhé modelové splňovalo určité parametry a mělo dobré tempo. Hráči U16 hlavně v prvním poločase předvedli dobrý výkon a hodně trápili o rok starší svěřence, kteří se museli ve druhém poločase výrazně zlepšit, aby své mladší klubové rivaly porazili. V prvním utkání proti Sedmihorkám předvedl dobrý výkon Marčaník, který vstřelil čtyři branky a dělal největší starosti soupeři. Druhé utkání sehrála dobře trojice Stopa, Vejr a Novák.

FK Mladá Boleslav U17+U16 - Sedmihorky U19 6:2 (5:1)

Branky FK MB: Marčaník 4, Marek, Mansfeld

FK Mladá Boleslav U17 - FK Mladá Boleslav U16 7:2 (1:2)

Branky: Stopa 2, Vejr 2, Zákravský, Novák, vlastní - Novák, Šimon

Fanshop banner