Vše do útoku, nic jiného nám nezbývá
Klub

Vše do útoku, nic jiného nám nezbývá

Redakce

V předvečer odvety třetího předkola Evropské ligy se v areálu lyonského stadionu konala tisková konference a oficiální trénink mladoboleslavského týmu. Mezi novináře spolu s trenérem Karlem Jarolímem přišli hráči Florian Milla a Michal Ďuriš.

České i francouzské novináře zajímaly pocity francouzského rodáka Floriana Milly. Tento dvacetiletý fotbalista přišel před dvěma měsíci do Mladé Boleslavi z francouzského klubu Saint Etienne, jenž patří mezi velké lyonské rivaly. „Cítím se dobře, protože jsem ve Francii rád. V den zápasu se uvidím s rodinou a přáteli," pravil Florian Milla a přiznal, že je pro něho hodně zvláštní hrát za český klub proti Lyonu. „V dresu mládežnických týmů Saint Etienne jsem proti Lyonu několikrát hrál, ale nikdy na hlavním stadionu. Mám radost, že si tady zahraji," dodal Milla.
Když se jeden z přítomných francouzských žurnalistů dotázal mladoboleslavského trenéra, co hodlá jeho mužstvo předvádět po jasné domácí prohře 1:4, Karel Jarolím okamžitě reagoval podobně provokativními slovy: „Vše do útoku, nic jiného nám nezbývá." Načež pobaveně sledoval ve chvilce překládání jeho slov z češtiny do francouzštiny novinářovu reakci. „Chceme uhrát lepší výsledek, než v prvním zápase, a aby se nát to podařilo, nesmíme opakovat chyby z domácího duelu," dodal Karel Jarolím.
„Ve fotbale je možné všechno a jsem přesvědčený, že máme na to, odehrát mnohem lepší zápas, než doma," přisvědčil boleslavský útočník Michal Ďuriš.
Trénink na lyonském Stade Municipal de Gerland měl standardní průběh se zaměřením na seznámení se s prostředím.

Odveta třetího předkola Evropské ligy Olympique Lyon - FK Mladá Boleslav se hraje ve čtvrtek 7. srpna 2014 od 20,30 hodin na lyonském Stade Municipal
de Gerland s hledištěm pro více než čtyřicet tisíc diváků. On-line reportáže sledujte na vašem klubovém webu www.fkmb.cz .

Fanshop banner