Bolkův zpravodaj bude mít více stránek
Klub

Bolkův zpravodaj bude mít více stránek

Redakce

K utkání 2. kola Synot ligy 2014/15 FK Mladá Boleslav - FK Dukla Praha, které se hraje v neděli 3. srpna od 17 hodin na mladoboleslavském Městském stadionu, je pro fotbalové fanoušky připravený Bolkův zpravodaj v rozšířené podobě.

Nejen pro utkání s pražskou Duklou, ale i pro následující v programu Synot ligy boleslavský klub rozšířil Bolkův zpravodaj z dosavadních šestnácti na čtyřiadvacet stran při zachování ceny 10,- Kč za kus.
V srpnovém vydání k duelu s Duklou Praha v něm fotbaloví příznivci najdou text o spolupráci Davida Jarolíma a Jasmina Ščuka, soupisky a statistické údaje týkající se FK Mladá Boleslav i FK Dukla Praha, přehled letních kádrových změn v obou týmech, souhrnné informace o mladoboleslavské letní přípravě a účasti v evropských pohárech, ohlédnutí za prvním ligovým zápasem v Jihlavě, rozlosování Synot ligy 2014-15, historickou tabulku samostatné české ligy, v níž je Mladá Boleslav třináctá mezi třiatřiceti kluby, které se v jednadvaceti ročnících představily, aktuality ze zákulisí družstev juniorky U21 a dorostu U19, plakát Jasmina Ščuka s podpisem a nezbytná komerční sdělení.

Fanshop banner