Trenér Jarolím nechápal, proč boleslavští hráči tolik chybovali
Klub

Trenér Jarolím nechápal, proč boleslavští hráči tolik chybovali

Redakce

Lyonský trenér Fournier za rozhodující moment utkání označil boleslavským Ščukem neproměněnou penaltu, boleslavský trenér Jarolím byl zklamaný z výkonu všech svých svěřenců, čekal od nich lepší fotbal.

Lyonský trenér Hubert Fournier si před utkáním přál od Boleslavi neinkasovat a dát ji alespoň jeden, nejlépe dva góly. „V prvním soutěžním utkání nové sezóny jsme šli do neznáma. Vývoj v náš prospěch rozhodla soupeřova nevydařená penalta. Po ní jsme potom získali potřebný náskok a pozici do odvety máme dobrou," řekl po vydařeném utkání Hubert Fournier, kterému jeden inkasovaný gól nakonec nevadil, když jeho svěřenci nadělili Boleslavi čtyřku a za dva vstřelené góly chválil mladého útočníka Yattaru.

Boleslavský kouč Karel Jarolím po vysoké prohře s Lyonem přišel mezi novináře hodně smutný. „Lyon je silný na balonu, ale utkání rozhodly naše fatální chyby. Před prvním gólem jsme nepřikryli hlavičkujícího soupeře, druhý jsme dostali po nezvládnuté standardní situaci, o třetím se mně ani nechce mluvit a před čtvrtým se dva naši obránci nepochopitelně dohadovali, kdo odkopne míč."
K zahozené penaltě poznamenal: „Neproměněná penalta se stát může, nebudu vyčítat Ščukovi, že ji neproměnil, mnohem více naši prohru ovlivnil svým špatným výkonem po celé utkání. Dobrý výkon nepodal ani jeden z jeho spoluhráčů. Proč, to si nedovedu vysvětlit."
Jak vidí Karel Jarolím odvetu?
„Nyní by bylo bláhové zabývat se odvetou v Lyonu. Musíme se soustředit na nedělní ligový duel s Duklou, který bude těžký. Musíme se otřepat a na lyonskou prohru zapomenout. Do Lyonu pojedeme příští týden s cílem odehrát lepší zápas, než jsme předvedli doma."

Fanshop banner