Na turnaji vyhráli jen jednou, ale získali plno zkušeností
Klub

Na turnaji vyhráli jen jednou, ale získali plno zkušeností

Redakce

Ve čtvrtém ročníku prestižního mezinárodního dorosteneckého turnaje Generali Cee Cup 2014 starší dorostenci FK Mladá Boleslav U19 skončili na jedenáctém místě se spoustou inspirativních zkušeností.

Pořadatelé dvanáct účastníků rozdělili do čtyř základních skupin. Boleslavští ve své D skupině skončili poslední, když ze dvou utkání ani jedno nevyhráli a za prohru a remízu si připsali pouze jeden jediný bod.

Konečné pořadí ve skupině D
1. AS Trenčín 1 1 0 6:2 4
2. Red Star Bělehrad 0 2 0 3:3 2
3. FK Mladá Boleslav 0 1 1 1:5 1

V následujících střetnutích o konečné umístění nejprve prohráli s Rumuny a potom vyhráli nad Poláky, když ve svém posledním turnajovém klání konečně zažili radost z vítězství. „Na prestižním turnaji jsme sehráli čtyři těžká soutěžní utkání. Získali jsme před mistrovskou sezónou cenné zkušenosti. Náš tým měl před sezónou pouze čtyři týdny na sehrání. Turnaj nám velmi pomohl a ve spoustě situací nastavil zrcadlo. Budeme i nadále tvrdě pracovat a všichni věříme, že se nám nasbírané zkušenosti podaří uplatnit i v dalším průběhu náročné sezóny," pravil trenér boleslavských dorostenců Jiří Saňák. „Držte nám palce," vzkázal za celý tým příznivcům mladoboleslavského fotbalu.

Fanshop banner