Na Cee Cup 2014 v základní skupině nevyhráli
Klub

Na Cee Cup 2014 v základní skupině nevyhráli

Redakce

Ve čtvrtém ročníku mezinárodního turnaje Generali Cee Cup 2014 se mladoboleslavským starším dorostencům nedaří, neboť ze dvou utkání v základní skupině ani jedno nevyhráli.

Středa 23. července 2014: FK Mladá Boleslav U19 - AS Trenčín U19 (Slovensko) 0:4 (0:2)
V úvodní čtvrthodině Boleslavští začali aktivně a již ve 2. minutě po Beckeho centru Scheufler vysoko přestřelil branku soupeře. Ve 14. minutě Ladra při zpracování míče za trenčínskými beky prováhal příležitost k zakončení a když přihrál Beckemu, tak jeho pokus o střelu obránci zblokovali. Ve 23. minutě po Novotného centru z pravé strany hlavičkoval Ladra nepřesně. Iniciativu postupně převzali Trenčínští, kteří se prosazovali především že standardních situací.
Ve 25. minutě po rohovém kopu z levé strany se nejlépe zorientoval trenčínský Prekop a poprvé prostřelil Roudnického v boleslavské brance - 0:1.
Ve 33. minutě po dalším rohovém kopu, tentokrát z pravé strany, míč nejprve Boleslavští odvrátili, ale po dalším centru při opakovaném zakončení Richtár prostřelil boleslavské obránce i brankáře - 0:2
.
V závěru první půlky trenčínský soupeř získal na jistotě, velmi dobře kombinoval a pohyboval se. Boleslavští dorostenci bojovali někdy až na hranici možné tvrdosti, ale nepříznivé skóre nezmírnili.

V úvodu druhého poločasu po Zörklerově centru Glöckner z dobré pozice vystřelil bez přípravy mimo branku.
V 50. minutě chybnou boleslavskou rozehrávku gólově potrestal Prekop a pohodlně zvýšil trenčínské vedení na 0:3.
Ve zbylém čase trenčínský soupeř kontroloval hru. Z boleslavské snahy vyplynulo několik dobrých příležitostí, ale bez gólového zakončení. V 59. minutě Zörklerův trestný kop hlavičkoval Scheufler mimo. V 64. minutě po Kořínkově centru hlavičkoval nepřesně Novotný. V 69. minutě Kořínek odtáhl míč po levé straně a střelou k vzdálenější tyči minul branku. V 75. minutě se Košek zprava dostal do vápna, přihrál Scheuflerovi a ten střílel také nepřesně.
V 88. minutě trenčínští dorostenci rychle rozehráli trestný kop do boleslavské šestnáctky a Vrábel upravil skóre na konečných 0:4.
V 90. minutě při poslední boleslavské akci Novotný zprava centroval do vápna a Scheufler střílel nad branku.

Sestava FK Mladá Boleslav U19 proti Trenčínu: Roudnický - Wolf, Malý, Glöckner, Dratva - Novotný, Scheufler, Frommel (46. Dohnalík), Zörkler (62. Kořínek), - Ladra (50. Kühnel), Becke (46. Košek).

Branky: 25. a 50. Prekop, 33. Richtár, 88. Vrábel

Čtvrtek 24. července 2014: FK Mladá Boleslav U19 - Red Star Bělehrad U19 (Srbsko) 1:1 (1:1)
První poločas byl bojovný s šancemi na obou stranách. V 15. minutě Kühnel přihrál středem Ladrovi a ten po obejití beka vystřelil z hranice šestnáctky jen do gólmanových rukavic. V 16. minutě boleslavský brankář Volek bez problémů zvládnul zakončení srbského protiútoku. Ve 22. minutě důrazný Becke vybojoval míč, vnikl s ním do šestnáctky a tísněn obráncem nastřelil gólmana.
Ve 25. minutě zaútočil bělehradský tým po pravé straně a po zdařilé narážečce přes boleslavského obránce trefil Brajovič z hranice šestnáctky vzdálenější růžek Volkovy branky - 0:1.
V 30. minutě po rozehraném trestném kopu Ladrovo zakončení bělehradský gólman snadno u tyče lapil. V této fázi utkání se Boleslavští dostávali více do hry a zaslouženě vyrovnali skóre.
Ve 38. minutě po Ladrově přihrávce Pekař obešel beka a trefil vzdálenější růžek branky soupeře - 1:1.

V druhé polovině byli Boleslavští sice aktivnější, ale převahu gólově nevyjádřili. V 58. minutě ukvapeně a nepřesně vystřelil Kořínek. V 66. minutě po chybě v boleslavské rozehrávce běžel bělehradský útočník sám na branku, ale Volek jej vychytal. V 68. minutě Dohnalík přihrál Frommelovi, kterého uvnitř velkého vápna gólman fauloval a rozhodčí nařídil pokutový kop. Kühnelovu penaltovou střelu u pravé tyče zneškodnil Vičič, který bělehradský tým v závěru utkání ještě několikrát podržel. Především při střelách Frommela, Koška a Kořínka.

Sestava FK Mladá Boleslav U19 proti Bělehradu: Volek - Zabilanský, Glöckner (46. Malý), Marek, Kopa - Pekař (61. Dohnalík), Duch, Kuhnel, Ladra (46. Košek) - Becke (46. Frommel), Kořínek

Branky: 38. Pekař - 25. Brajovič,

Fanshop banner