Hostíme špičkový evropský klub
Klub

Hostíme špičkový evropský klub

Redakce

Na utkání třetího předkola Evropské ligy FK Mladá Boleslav - Olympique Lyon, které se hraje ve čtvrtek 31. července od 19 hodin na mladoboleslavském Městském stadionu, se prodávají vstupenky za 150,-Kč.

„Přestože k nám přijede špičkový evropský klub, tak jsme cenu vstupného volili na minimální úrovni. Zveme tak fanoušky fotbalu z celého mladoboleslavského regionu na mimořádnou podívanou a očekáváme, že zaplní hlediště do posledního místa a vytvoří našim fotbalistům potřebné domácí prostředí. V souboji s Lyonem bude důležitý každý hlas povzbuzení," prohlásil manažer klubové komunikace Jiří Koros.

Olympique Lyon je sedminásobným francouzským mistrem. V uplynulém ročníku dvacetičlenné francouzské Ligue 1 2013/14 skončil pátý, ale byl třetím nejnebezpečnějším týmem na soupeřových hřištích a nastřílel třetí nejvyšší počet gólů. Lyonský Alexandre Lacazette s patnácti trefami dosáhl třetí nejvyšší produktivity, když kanonýrem francouzské Ligue 1 byl Zlatan Ibrahimovič (Paris SG) se šestadvaceti góly.

Vstupenka na toto stojí 150,- Kč, důchodci zaplatí 100,- Kč, děti do 5 let mají vstup zdarma a mládež od 5 do 18 let zaplatí 100,- Kč.

Předprodej vstupenek zajišťuje fanshop v přízemí jižní tribuny fotbalové arény v areálu Městského stadionu.

Otvírací doba Fanshopu pro předprodej vstupenek

Úterý 29. července 13 - 16 hodin
Středa 30. července 13 - 16 hodin

Rezervace nejsou možné.

Pokladny v den utkání budou otevřeny hodinu a půl před výkopem.

Vedení FK Mladá Boleslav doporučuje všem divákům včasný příchod na Městský stadion. Kvůli pečlivým kontrolám při vstupu do areálu a sektorů se mohou tvořit fronty.

Fanshop banner