Dnes odveta předkola Evropské ligy
Klub

Dnes odveta předkola Evropské ligy

Redakce

Odvetné utkání druhého předkola Evropské ligy NK Široki Brijeg - FK Mladá Boleslav se hraje ve čtvrtečním večeru 24. července 2014 od 20,30 hodin. První utkání vyhráli Boleslavští doma 2:1. Postupující narazí ve třetím předkole na francouzský Olympique Lyon.

Boleslavští potřebují v devadesáti minutách uhájit těsný jednogólový náskok. Postup do třetího předkola Evropské ligy si zajistí výhrou, remízou a případně i porážkou o jeden gól, když sami nastřílejí soupeři dva či více gólů. Při prohře 1:2 rozhodne penaltová přestřelka.
„Nemůže čekat, s čím přijde soupeř, sami musíme hrát aktivně," vyzývá boleslavské hráče trenér Karel Jarolím.
„Od první minuty začneme s vysokým napadáním soupeře a věřím, že si vytvoříme tlak a vybojujeme postup," uvedl v místních novinách širokobrijegský trenér Slaven Musa.
„Pro Boleslav je odveta v Širokim Brijegu strašně důležitá k nastartování úspěšné sezóny,"
pravil v předvečer bosenské odvety David Jarolím v čerstvém postavení koordinátora vztahů prvoligového týmu s managmentem klubu. „V předpokládaném bouřlivém prostředí potřebujeme co nejdříve dát gól a odehrát utkání bez chyby v defenzívě," prohlásil boleslavský záložník bosenské národnosti Jasmin Ščuk.

Odvetu druhého předkola Evropské ligy NK Široki Brijeg - FK Mladá Boleslav ve čtvrtek 24. července od 20,30 hodin můžete sledovat v přímém přenosu na TV ČT Sport, ve slovní reportáži Pavla Petra na Radiožurnálu a také v písemné on-line reportáži na tomto klubovém webu.

Fanshop banner