Poslední příprava na odvetu předkola Evropské ligy
Klub

Poslední příprava na odvetu předkola Evropské ligy

Redakce

V předvečeru odvetného duelu druhého předkola Evropské ligy si mladoboleslavští fotbalisté zatrénovali na trávníku NK Široki Brijeg. Zúčastnili se všichni tři brankáři, sedmnáct hráčů i čerstvý manažer David Jarolím.

Hřiště NK Široki Brijeg s kvalitním trávníkem má ochozy pro sedm tisíc diváků. Při čtvrtečním utkání by měla být obsazená většina sedadel. „Bude asi hodně bouřlivé prostředí, ale to nám nebude vadit, spíše naopak prospívat," míní Jasmin Ščuk, mladoboleslavský fotbalista bosenské národnosti, jenž pochází z obce vzdálené necelých sto kilometrů od Široki Brijegu.

Hlavní kouč Karel Jarolím zahájil trénink proslovem k hráčům v sedm hodin. Přesně po hodině seznamování s trávníkem a prostředím, procvičením kombinace a nácvikem standardních situací včetně pokutových kopů trénování ukončil. „Všichni jsou v pořádku," zhodnotil zdravotní stav mužstva lékař Josef Horák. To znamená, že trenér Karel Jarolím může postavit tým v nejsilnějším možném složení.

Odveta druhého předkola Evropské ligy NK Široki Brijeg - FK Mladá Boleslav ve čtvrtek 24. července začne ve 20,30 hodin. Průběh můžete sledovat v přímém přenosu na TV ČT Sport, ve slovní reportáži Pavla Petra na Radiožurnálu a také v písemné on-line reportáži na tomto klubovém webu.

Fanshop banner