Fotbalisté jsou již v Bosně
Klub

Fotbalisté jsou již v Bosně

Redakce

Ve středu 23. července se fotbalová výprava FK Mladá Boleslav přepravila letecky k odvetě druhého předkola Evropské ligy, která se uskuteční ve čtvrtečním večeru v bosenském městě Široki Brijeg.

Ve výpravě FK Mladá Boleslav jsou brankáři Aleš Hruška, Miroslav Miller, Jan Šeda a hráči Jan Kysela, Jan Bořil, Jakub Navrátil, Michal Smejkal, Antonín Rosa, Lukáš Hůlka, Jasmin Ščuk, Jan Štohanzl, Jan Šísler, Milan Vukadinovič, Matej Sivrič, Lukáš Magera, Mirzad Mehanovič, Pavel Šultes, Michal Ďuriš, Florian Milla, Jiří Skalák.
Realizační a servisní tým tvoří trenér Karel Jarolím, asistenti Boris Kočí, Filip Toncar, Martin Třasák, fyzioterapeut Václav Kubíček, masér Jan Skoupý, lékař Josef Horák, kustod Pavel Uhlíř, vedoucí mužstva Vladimír Rosenberger a nově v manažerské pozici David Jarolím.

Boleslavští fotbalisté využili letiště v Hoškovicích u Mnichova Hradiště, odkud odstartovali letadlem ATR 72 Českých aerolinií půl hodiny před polednem a přesně za dvě hodiny přistáli v bosenském Mostaru. Přivítalo je letní dusno a teplota vzduchu 28°C. Hned jak přestoupili do autobusu, spustil se déšť. Ubytovali se v mostarském špičkovém hotelu Mepas, který jim bude tři dny a dvě noci přechodným domovem.
„Letiště vzdálené necelých dvacet kilometrů od Mladé Boleslavi jsme využili k odletu a využijeme k příletu především z organizačních důvodů," uvedl ředitel FK Mladá Boleslav Michael Doležal. „Cesta autobusem a nezbytné formality před odletem byly mnohem kratší, než kdybychom odlétali z pražské Ruzyně, a po příletu se v pátek dopoledne v co nejkratším čase mužstvo přemístí na mladoboleslavský Městský stadion k důkladné regeneraci a nezbytné přípravě na nedělní ligovou premiéru v Jihlavě," dodal ředitel boleslavského klubu.

Fanshop banner