Jarolím lituje inkasované branky
Klub

Jarolím lituje inkasované branky

Redakce

Představa boleslavského trenéra Karla Jarolíma o cestě do bosenského Široki Brijegu s čistou nulou na kontě obdržených gólů nevyšla a tak bude muset svůj tým připravit na náročnější bitvu, než by si přál a která se uskuteční za týden.

„Chtěli jsme vyhrát bez obdržené braky, což se nám nepodařilo. Soupeř dokonce vedl a situaci nám zkomplikoval. Byli jsme rádi, že jsme výsledek otočili," pravil boleslavský trenér Karel Jarolím po těsně vyhraném utkání. „Vzadu nám to nefungovalo, jak si představuji, jiný soupeř by naše minely potrestal více, než jen jedním gólem. Ale celkově musím říct, že jsem byl s výkonem mužstva spokojený. V první půli jsme drželi balon pod kontrolou, bohužel bez gólu, ve druhé jsme soupeře pustili bohužel do vedení. Do odvety pojedeme s vědomím, že nemůžeme jednogólové vedení jenom bránit, ale musíme být aktivní v ofenzívě," dodal Karel Jarolím.

Širokobrijegský trenér Slaven Musa byl se svým týmem nespokojený a dával to najevo: „Boleslavi gratuluji k výhře, ale lituji, že jsme podali velmi špatný výkon, zejména na levém kraji defenzívy, ale v odvetě tak špatní určitě nebudeme." Pro boleslavské fotbalisty jeho slova vyzněla jednoznačně varovně ...

Fanshop banner