Starší dorostenci odstartovali do nového ročníku
Klub

Starší dorostenci odstartovali do nového ročníku

Redakce

V pátečním odpoledni se na hřišti v areálu Městského stadionu sešli poprvé na začátku nového ročníku starší dorostenci FK Mladá Boleslav U19. Pod trenéry Saňákem a Vizingrem začalo s přípravou sedmadvacet mladíků.

„Do přípravy se zapojí hráči ročníků narození 1996 a 1997. Věřím, že vytvoříme slušný tým, čeká nás krátká a hodně výživná příprava. Jedeme na soustředění do Lánova, zúčastníme se CEE Cupu a mistrovskou sezónu začneme na začátku srpna s Hradcem Králové," shrnul letní program hlavní trenér Jiří Saňák, jehož asistentem bude jako v předchozích letech Adrian Vizingr.

Kádr FK Mladá Boleslav U19 pro podzim 2014 tvoří brankáři Lukáš Volek, Filip Roudnický a hráči Tomáš Wolf, Lukáš Glöckner, Jan Zabilanský, Radek Kopa, Josef Marek, Roman Lukeš, Pavel Malý, Zdeněk Pekař, Roman Novotný, Tomáš Scheufler, Tomáš Ladra, Lukáš Kühnel, Jakub Zörkler, Daniel Duch, Michal Dohnalík, Jan Frommel, Jakub Kořínek, Dominik Košek, Jan Vodháněl, Jakub Taneček, který začal po zranění s individuálním plánem, Erik Kinče (na zkoušku z Nitry), Daniel Bojda (na zkoušku z Nitry), Lukáš Dratva (na zkoušku z Podolí), Almin Becke (na zkoušku z Bosny), Patrik Langer (na zkoušku z Ústí nad Orlicí).

Fanshop banner