Nejbližší přípravné utkání mají na programu v neděli
Klub

Nejbližší přípravné utkání mají na programu v neděli

Redakce

Plánované páteční utkání s ruským týmem FK Anži Machačkala se dnes nehraje, neboť soupeř odcestoval z Rakouska předčasně domů, ale to neznamená, že by boleslavští fotbalisté zůstali bez pohybu.

Každý den, ve kterém nehrají utkání, podstupují dvoufázovou přípravu doplněnou intenzivní regenerací a rozličnými nefotbalovými sportovními aktivitami, jakými jsou například terénní výběhy, jízda na kole, plavání atd. Všichni účastníci rakouského soustředění jsou zdravotně v pořádku a tak zdárně nabírají potřebné síly na předkolo Evropské ligy i start tuzemské Synot ligy.

V dalším přípravném utkání v rámci soustředění v rakouském Windischgarstenu nastoupí v neděli 6. července od 18 hodin FK Mladá Boleslav proti SV Gröding, což je třetí tým rakouské bundesligy ročníku 2013-14 a tudíž také účastník letošní Evropské ligy.

FK Mladá Boleslav po celou dobu soustředění ve dnech od 30.6. do 9.7. 2014 využívá pohostinnosti lázeňského hotelu Dilly ve Windischgarstenu v jedné z nejatraktivnějších oblastí Rakouska, jež je místem, kde často trénují přední evropské fotbalové kluby a zároveň je oblíbeným cílem rakouských i zahraničních rekreantů. Než se vydáte na dovolenou, kde trénují fotbalové hvězdy, informujte se na www.hornirakousko.at .

Fanshop banner