V druhém utkání druhá remíza
Klub

V druhém utkání druhá remíza

Redakce

Také v druhém utkání letní přípravy, tentokrát na hřišti v Rejšicích, Boleslavští remizovali. Trenér Jarolím měl k dispozici opět tolik hráčů, že do každého poločasu vyslal dvě rozdílné jedenáctky.

V prvním poločase měli Boleslavští sice častěji hru pod kontrolou, ale zdlouhavé kombinace jen výjimečně dotahovali do nebezpečné koncovky. Příbramští zahrozili již ve 4. minutě, kdy po Zemanově centru Volešák zamířil těsně vedle. V 11. minutě boleslavský Šísler z osmnácti metrů také pálil nepřesně. Ve 20. minutě se uvnitř příbramského vápna Bořil úspěšně přetlačoval s protihráčem a když se míč odrazil k Šíslerovi, tak ten nastřelil brankáře. Ve 30. minutě se po lobu přes boleslavského stopera Navrátila dostal do výhodné palebné pozice Volešák, který o pár centimetrů přestřelil. Ve 32. minutě po Rosově kolmici Ďuriš obešel brankáře Rondzika, ale z úhlu trefil pouze pravou tyč příbramské branky. O tři minuty později po faulu na Bořila poslal Ďuriš trestný kop vedle levé tyče. Ve 37. minutě si Hruška poradil s Marešovou hlavičkou. Ve 42. minutě Pajer zprava parádně zacentroval, Magera srazil míč k Bořilovi a ten netrefil branku. Ve 43. minutě Mareš zamířil z dvaceti metrů přesně do levého horního růžku boleslavské branky, kam se však gólman Hruška famózně vymrštil a míč vytlačil na roh.

Do druhého poločasu vyběhla v boleslavských dresech zcela nová jedenáctka, herní styl však Boleslavští uplatňovali stejný a nadále si udržovali mírnou převahu. V 50. minutě Nxumalo vystřelil z dvaceti metrů nepřesně.
V 55. minutě Lakičevič založil akci přes Moukanzu, který uspěl v souboji s protihráčem a odražený míč sbalil Mehanovič, prošel s ním až do příbramské šestnáctky a podle gólmana skóroval - 1:0.
V 60. minutě Vraštil vyslal povedeným pasem Bartla, který od pravé lajny zacentroval, ale Štohanzlovo zakončení příbramský gólman Rondzik reflexivně vyrazil. V 69. minutě se po pravé straně prosadil Moukanza, bohužel na jeho přízemní centr Mehanovič před brankou nedosáhl. Když už se zdálo, že Boleslavští těsně vyhrají, inkasovali gól.
V 90. minutě utekl po levém křídle Danoski, po zemi přihrál Tarczalovi a ten z hranice šestnáctky přesnou ranou k pravé tyči vyrovnal - 1:1.

Sestava FK Mladá Boleslav v I. poločase: Hruška - Pajer, Smejkal, Navrátil, Rosa - Ščuk, Šisler - Skalák, Magera, Bořil - Ďuriš.
Sestava FK Mladá Boleslav v II. poločase: Miller - Bartl, Vraštil, Hůlka, Lakičevič - Eliáš, Milla - Moukanza, Mehanovič (85.Khumalo), Štohanzl - Nxumalo.

Sestava 1. FK Příbram: Rondzik - Matějů (61. Tregler), Hájovský, Hnaníček, Airapetian (46. Danoski) - T. Pilík (72. Suchan), Tarczal - Mareš, Volešák, Zeman (46. Pleško) - Kraut (68. Řezáč).

Góly: 55. Mehanovič - 90. Tarczal

Rozhodčí: Kocourek . Pospíšil, Šmejkal

Diváků 170

Fanshop banner