Závěr mistrovské sezóny byl pro Jarolíma rozčarováním
Klub

Závěr mistrovské sezóny byl pro Jarolíma rozčarováním

Redakce

Boleslavského trenéra Karla Jarolíma zklamalo, jak se jeho mužstvo prezentovalo v závěrečných třech kolech mistrovské sezóny, neboť třikrát prohrálo, inkasovalo devět gólů a dalo jen dva.

„Dnešní zápas bohužel potvrdil dva naše předchozí výkony proti Spartě a Plzni. Jakoby pro nás sezóna skončila už před třemi koly," povzdechl si boleslavský trenér Karel Jarolím. K vlastní prohře s Příbramí stručně řekl: „Byli jsme nepřesní a Příbram byla lepší, výhru si zasloužila."

Příbramský trenér Petr Čuhel byl mnohem spokojenější:: „Jsem rád, že proti kvalitnímu soupeři a čerstvému účastníkovi pohárové Evropy jsme vyhráli a vstřelili tři branky. Jsem spokojený s výkonem, který jsme předvedli, a který nám snad dodá sebevědomí do příští sezóny." Na novinářský dotaz, zda měl proti Boleslavi, kde působil, větší motivaci, odpověděl: „Na Boleslav budu vždycky vzpomínat jen v dobrém, jsou tam skvělí lidé a se spoustou z nich se velmi dobře znám, ale motivaci jsem mimořádnou neměl, prostě jsme se jen chtěli vítězně rozloučit se sezónou."

Fanshop banner