FK Mladá Boleslav má nejvyšší GOLD licenci
Klub

FK Mladá Boleslav má nejvyšší GOLD licenci

Redakce

Licenční tribunál FAČR na svém středečním zasedání 28. května 2014 vyhověl odvolání FK Mladá Boleslav proti neudělení licence nezbytné k účasti v profesionální soutěži pro příští ročník a klubu přiznal nejvyšší možnou licenční úroveň GOLD.

FK Mladá Boleslav byl jeden z pěti prvoligových neúspěšných žadatelů o udělení licence nezbytné pro účast v příštím ročníku domácích profesionálních soutěží. Důvodem byla nezaplacená částka za přestup hráče Nešpora, na kterou si činily nárok dva subjekty (Bohemians Praha 1905 a FC Bohemians Praha). „S ohledem ke splnění licenčních podmínek jsme se rozhodli částku složit do soudní úschovy, kde zůstane do doby rozhodnutí soudu o tom, kdo ze subjektů Bohemians Praha 1905 a FC Bohemians Praha skutečně vlastní práva na pohledávku za hráče Nešpora," sdělil manažer komunikace FK Mladá Boleslav Jiří Koros.
Po odstranění zmíněného administrativního nedostatku splnil FK Mladá podmínky pro udělení nejvyšší úrovně licence GOLD, která je nezbytná pro účast v domácí nejvyšší profesionální soutěži a zároveň i pro soutěže pořádané UEFA.

Fanshop banner