Vraštil byl u reprezentační prohry se Slováky
Klub

Vraštil byl u reprezentační prohry se Slováky

Redakce

Čeští jednadvacetiletí reprezentanti prohráli v Senci přípravné utkání se Slovenskem. Byli u toho dva boleslavští fotbalisté, Lukáš Vraštil na hřišti a Josef Eliáš na střídačce.

Češi začali špatně, neboť již v 5. minutě dostali první gól. O necelých pět minut později dlouhý výkop českého brankáře Zimy podporovaný větrem po nečekaném odskoku skončil na břevně slovenské branky. Ani vstup do druhého poločasu se českým reprezentantům nevydařil. Ve 48. minutě inkasovali podruhé a v 50. minutě je zachránila tyč. V 52. minutě snížil Trávník a vyrovnání měl na kopačce Stratil, kterého však vychytal slovenský brankář včasným vyběhnutím. V 77. minutě neproměnil poslední českou šanci Končal. Naději na vyrovnání Češi živili až do 82. minuty, kdy ji Slováci sfoukli třetí trefou do Zimovy sítě. V utkání Vraštil odehrál na postu stopera celých devadesát minut, záložník Eliáš zůstal na lavičce náhradníků.

Sestava Slovensko U21: Rusov - Niňaj, Pintér (46. Hudák), Vrablec, Pauschek - Lásik (81.Mészáros), Hrošovský (51. Malec) - Schranz (65. Lobotka), Škvarka, Chrien (46. Lalkovič) - Zreľák (85. Kochan).

Sestava Česko U21: Zima - Holeš, Vraštil, Kaša, Končal - Nerad (75. Linhart), Čermák, Hrubý (80. Hýbl), Shejbal (64. Ševčík) - Trávník, Stratil.

Góly: 4. Škvarka, 48. a 82. Zrelak - 51. Trávník

ŽK: Pintér, Škvarka, Pauschek - Hrubý, Nerad

Rozhodčí: Markus Hameter (Rakousko)

Diváků: 925

Fanshop banner