Když nedáme šance, nemůžeme vyhrát
Klub

Když nedáme šance, nemůžeme vyhrát

Redakce

Boleslavskému trenérovi Jarolímovi vadila mizerná produktivita jeho svěřenců, kteří v úvodu utkání propásli příležitosti, jež by daly utkání zcela jiný ráz.

„Promrhali jsme první poločas, především vstup do utkání. Asi hráče zaskočilo, že se dostali tak brzo do tří gólových situací. Druhý poločas šla Plzeň do vedení, my přestali hrát aktivně a nebyli už nebezpeční. Plzeň měla další šance a hlavně z naší levé strany hrozilo největší nebezpečí. Za druhou půli jsme si více nezasloužili," řekl k prohře boleslavský trenér Karel Jarolím, který odmítl novinářský názor, že by výkon boleslavských fotbalistů byl negativně ovlivněn uspokojením z jistoty třetího místa v Gambrinus lize. „Naopak jsme mohli hrát uvolněně a prodat vše, co umíme. Ale když nedáme takové šance, jaké jsme měli v úvodu, nemůžeme pomýšlet v Plzni na úspěch," dodal Karel Jarolím.

Plzeňský trenér Dušan Uhrin přiznal těžkosti, které měl se složením obranné čtveřice, neboť nemohl počítat s vykartovaným Procházkou a nemocným Hejdou, navíc z utkání pro zranění odstoupil další stoper Hubník. „Začátek by pro nás těžký, protože chvíli trvalo, než jsme se v obraně srovnali. V úvodu jsme měli štěstí, že jsme neinkasovali. Ale zvládli jsme to a druhou půli mohli dát více, než dvě branky," pravil plzeňský Uhrin, jenž nepopřel, že v plzeňské kabině jsou už myšlenkami v pohárovém finále, které je čeká za týden proti pražské Spartě.

Fanshop banner