Trenéra Jarolíma ztráta bodů v Brně hodně mrzela
Klub

Trenéra Jarolíma ztráta bodů v Brně hodně mrzela

Redakce

Boleslavského trenéra Karla Jarolíma promarněné vedení v Brně mrzelo především proto, že si uvědomuje, jak těžký závěr sezóny boleslavské mužstvo čeká.

„Utkání se mi nehodnotí dobře," pravil naštvaně Karel Jarolím, když přišel v Brně mezi novináře. „Bohužel jsme inkasovali v závěru, když už jsme měli tři body na dosah. Do zápasu jsme nevstoupili dobře, nepodrželi jsme balon a dostávali se málo dopředu. Přesto jsme paradoxně šli do vedení po standardní situaci. Bohužel jsme nedali šance na dvougólové vedení. Brno v závěru vsadilo všechno na riziko a vyšlo mu to," dodal Karel Jarolím. Zvýšení náskoku před Libercem a Teplicemi o jeden bod komentoval slovy: „Hráčům říkám, že nechci, aby ke třetímu místu dokulhali, chci, aby do Evropy došli bez ohledu na konkurenty a k tomu potřebujeme sbírat body, protože máme závěr sezóny hodně těžký, hrajeme v Plzni a se Spartou."

Brněnský kouč Václav Kotal byl velmi spokojený: „Bylo jasné, že nás čeká velmi těžké utkání. Boleslavi jsme zápas usnadnili gólem inkasovaným ze standardní situace. V dalším průběhu se nám nepodařilo vyrovnat a musíme být spokojení s vyrovnáním v nastavení. Myslím si, že bylo zasloužené. Měli jsme v závěrečných minutách štěstí, že Boleslavští lépe nezakončili své šance, kdy jsme šli za vyrovnáním do velkého rizika."

Fanshop banner