Do Brna jedeme v plné síle
Klub

Do Brna jedeme v plné síle

Redakce

K utkání 26. kola Gambrinus ligy FC Zbrojovka Brno - FK Mladá Boleslav, které se hraje v neděli 27. dubna 2014 od 17 hodin na brněnském Městském stadionu v Srbské, jedou Boleslavští bez absencí zraněných či potrestaných hráčů, čili v nejsilnější sestavě.

Boleslavská fotbalová výprava do Brna cestuje již v sobotu, to znamená podle obvyklých zvyklostí den před konáním zápasu. „S cílem udržet si na třetí ligové příčce náskok na pronásledovatele z Liberce a Teplic jedeme do Brna vyhrát, i když to nebude snadný úkol proti týmu, který uplynulá čtyři kola neprohrál a naposledy získal tři body v Teplicích," prohlásil mladoboleslavský trenér Karel Jarolím, kterému by neměl chybět nikdo z kádru. Výjimkou jsou dlouhodobí marodi Janíček, Fabián a Sivrič. Jinak všichni ostatní trénovali.

Boleslavské fotbalisty v Brně čeká náročný boj o důležité ligové body. V momentálně vyrovnané Gambrinus lize je jakýkoliv bodový zisk na soupeřově hřišti vítaným bonusem a pro Boleslav potvrzením evropských ambicí.
Boleslav má bilanci ze hřišť soupeřů čtvrtou nejlepší v Gambrinus lize. Venku vyhrála třikrát, remizovala pětkrát a prohrála čtyřikrát a vyrovnaným skóre 16:16.
Brno je na svém hřišti nepříjemným soupeřem, neboť z dvanácti domácích utkání vyhrálo sedm, jednou remizovalo a jen čtyřikrát prohrálo při aktivním skóre 18:13.

Fanshop banner