Trenér Jarolím je rád, že Boleslav drží náskok na třetím místě
Klub

Trenér Jarolím je rád, že Boleslav drží náskok na třetím místě

Redakce

Po dvou za sebou vyhraných ligových zápasech na domácím hřišti Boleslavští drží třetí ligovou příčku s příjemným náskokem před pronásledovateli z Teplic a Liberce.

Boleslavský trenér Karel Jarolím řekl, že v utkání se potvrdilo, jak nebezpečným týme Jablonec je, neboť si dokáže vytvářet nebezpečné gólové situace. „My jsme mu to usnadnili tím, že jsme hlavně v prvním poločase byli hodně roztažení a nabízeli soupeři prostor k útočení. Škoda neproměněné Korešovy šance, kdyby ji dal, byl by průběh utkání jiný. Místo dvougólového vedení Jablonec srovnal. Šli jsme znovu do vedení, kterého jsme si nevážili, a znovu o ně přišli. Druhý poločas se podařilo příchodem Štohanzla rozhodnout utkání v náš prospěch. Mohli jsme jít i do dvoubrankového vedení, ale v závěru jsme naopak měli při soupeřových příležitostech štěstí. Jsem rád, že jsme vítězně zvládli dva domácí zápasy a udrželi si bodový náskok na třetím místě," řekl Karel Jarolím.

Jablonecký kouč Roman Skuhravý byl tradičně přesvědčený, že jím vedené mužstvo bylo lepší, než soupeř: „Nezaslouženě si neodvážíme minimálně bod. Vstupy do poločasů jsme měli lehkovážné, naivně jsme chodili v šestnáctce do soubojů. V závěru jsme soupeře přehráli a vytvořili si tři čisté šance a když jsme je nedali, odjíždíme s prázdnou."

Fanshop banner