Fotbalisté blahopřejí hokejistům k postupu do extraligy
Klub

Fotbalisté blahopřejí hokejistům k postupu do extraligy

Redakce

Vedení, hráči i fandové FK Mladá Boleslav blahopřejí BK Mladá Boleslav k úspěšnému zvládnutí barážových utkání a zaslouženému postupu do tuzemské hokejové extraligy.

Mladoboleslavští hokejisté se po dvou letech v I. národní lize vrátí mezi elitu. Postup si vybojovali ve čtyřkolové baráži, kde jim konkurenty byly Olomouc, Kladno a Chomutov, už v předposledním kole. „Mám z postupu hokejistů radost, jako každý fanda mladoboleslavského sportu. Účast místních klubů v nejvyšších ligách ve dvou nejpopulárnějších sportech, fotbalu a hokeji, je úctyhodnou vizitkou FK Mladá Boleslav i BK Mladá Boleslav, ale také nejvýznamnějších místních sportovních partnerů, kterými jsou magistrát města Mladá Boleslav, firma Škoda Auto i odborová organizace automobilky, a samozřejmě i řady dalších zdejších partnerů fotbalového a hokejového klubu," uvedl president FK Mladá Boleslav Josef Dufek.

V porovnání s městy, která mají v nejvyšších tuzemských ligách zastoupení současně ve fotbale i hokeji, čili Prahou, Brnem, Plzní, Libercem, Ostravou, Olomoucí a pravděpodobně i Hradcem Králové, když se fotbalisté podle očekávání letos vrátí do Gambrinus ligy, je Mladá Boleslav nejmenší podle počtu obyvatel, ale nikoliv sportovními podmínkami a ambicemi.

Fanshop banner