Odveta bude stoprocentně lepší, slíbil trenér Jarolím
Klub

Odveta bude stoprocentně lepší, slíbil trenér Jarolím

Redakce

Po prohraném pohárovém čtvrtfinále byl trenér Karel Jarolím hodně rozezlený na způsob, jakým se jeho svěřenci prezentovali a že si do odvety nepřipravili výhodnější pozici.

„Za to, co jsme předvedli, jsme si nezasloužili více, než prohru. První poločas jsme prospali a soupeře pustili do dvougólového vedení. Z toho, co jsme chtěli hrát, jsme v prvním poločase nehráli vůbec nic. Ve druhém poločase měl Jablonec náskok a spoléhal na rychlé protiútoky. Bohužel se nám nepodařilo vstřelit alespoň jeden gól. Za týden nás čeká odveta a stoprocentně se budeme prezentovat jiným výkonem, než v Jablonci," řekl boleslavský trenér Karel Jarolím bezprostředně po pohárové prohře v Jablonci.

Jablonecký trenér Roman Skuhravý si posteskl, jak jej strašně trápí, že jím vedené mužstvo je doma úspěšné a venku špatné. „Chybí nám dva hrotoví útočníci, a proto nejsme v ofenzívě přesní. Musím kluky pochválit za dva krásné góly, které dali po vypracovaných šancích. Výsledek dva nula je pro odvetu nadějný," prohlásil jablonecký kouč.

Fanshop banner