Hráči jsou ochotní pracovat pro tým, těší trenéra Jarolíma
Klub

Hráči jsou ochotní pracovat pro tým, těší trenéra Jarolíma

Redakce

Boleslavský trenér Karel Jarolím připravil mužstvo na důležité střetnutí dobře, neboť odolalo ofenzivním Teplicím a získalo tři velmi důležité body. V Gambrinus lize poskočila Boleslav na třetí příčku.

„Viděli jsme zajímavé utkání, ve kterém padl jenom jeden gól, i když gólových situací bylo na obou stranách více. Věděli jsme, že Teplicím s ofenzivně laděným mužstvem nesmíme dopřát mnoho prostoru. Byli jsme důslední v defenzívě a využívali volných prostorů k ofenzívě," řekl na úvod hodnocení vyhraného utkání boleslavský trenér Karel Jarolím a pokračoval: „První poločas neměly Teplice šanci a my nastřelili tyč. Druhý poločas Teplice zvýšily obrátky, získaly převahu a šance po našich hloupých ztrátách. V důležitých momentech nás podržel brankář Diviš."
K výkonu mužstva ještě dodal: „Pořád je co zlepšovat, co se týče herního projevu. Všichni jsou ochotní pracovat pro tým a vrací se jim to v podobě získaných bodů."
Na přímý dotaz v průběhu tiskové konference přiznal, že signál, ze kterého dala Boleslav jediný gól, byl sehraný podle jeho syna Davida Jarolíma tak, jak ho úspěšně praktikoval se spoluhráči v Hamburku.

Teplický kouč Zdeněk Ščasný byl výrazem ve tváři ztělesněním neúspěchu, když se po zápase dostavil do tiskového střediska. „Jsem zklamaný, že jsme prohráli doma," řekl a přiznal, že zápasu přikládal velkou důležitost. „První půle byla hodně bojovná a hodně nervózní. Bylo v ní málo fotbalu. Ve druhé půlce jsme se blížili tomu, co jsme chtěli hrát. Boleslav byla perfektně připravená, dobře bránila, a přesto jsme se dostávali do šance. Byli jsme lepším mužstvem a kdyby jsme šli do vedení, dopadlo by utkání jinak. Měli jsme minimálně na bod," dodal Zdeněk Ščasný.

Fanshop banner