Jarolím u svých hráčů postrádal agresivnější ofenzívu
Klub

Jarolím u svých hráčů postrádal agresivnější ofenzívu

Redakce

V druhém utkání venku přivedl trenér Karel Jarolím boleslavské mužstvo ke druhé jarní remíze. Nerozhodný výsledek v Olomouci však považuje za ztrátu, na rozdíl od shodného výsledku v Liberci.

„Do zápasu jsme vstoupili dobře, byli aktivní, napadali sigmu v rozehrávce, měli jsme jednoznačně navrch, ale byli málo nebezpeční před brankou soupeře, chyběla nám agresivita a zakončení zpoza šestnáctky. Začátek druhé půle jsme prospali a nechali Sigmu nadechnout. I v druhé půli jsme měli málo zakončení, a když jsme se dostali k vedení, tak jsme tam měli chyby a nejistoty v zadních řadách a tím Sigmě umožnili vyrovnání," řekl mladoboleslavský trenér Karel Jarolím k průběhu remízového utkání a přiznal, že měl trochu jinou představu o herním projevu svého týmu: „Měl jsem představu, že budeme v koncovce nebezpečnější a agresivnější, ale to se nestalo. V Liberci jsem byl s remízou spokojený, protože jsme ji zachránili v závěru utkání, ale v Olomouci s ní spokojený nemůžu být, když jsme vítězství ztratili těsně před koncem vlastní chybou a nejistotou v defenzívě."

Olomouc kouč Zdeněk Psotka byl o poznání spokojenější než jeho boleslavský protějšek. „Bohužeĺ jsme nevstoupili dobře do utkání, byli jsme hodně nervózní, měli spousty nepřesností v rozehrávce a Boleslav byla kvalitnější na míči a tím pádem lépe kombinovala. O přestávce jsem hráčům zdůrazňoval, aby byli odvážnější a důslednější v převzetí míče a kombinaci. Druhý poločas se obraz hry změnil, byli jsme běhavější, bohužel jsme dostali branku krásnou střelou. V závěru jsme vyrovnali a s bodem proti tak těžkému soupeři, jakým Boleslav bezesporu je, jsme spokojení," řekl Zdeněk Psotka.

Fanshop banner