Jan Šisler přestoupil z Hradce do Boleslavi a na jaře hostuje v Brně
Klub

Jan Šisler přestoupil z Hradce do Boleslavi a na jaře hostuje v Brně

Redakce

V závěru zimního přestupního termínu získal mladoboleslavský klub pětadvacetiletého záložníka Jana Šislera z Hradce Králové, který však bude na jaře jako hostující hráč působit v Brně.

Zástupci FK Mladá Boleslav a FC Hradec Králové se v minulém týdnu dohodli na přestupu hráče Jana Šislera, který letos v dubnu oslaví pětadvacáté narozeniny, do FK Mladá Boleslav. Následně došlo k dohodě mezi třemi kluby, a to FK Mladá Boleslav, FC Hradec Králové a FC Zbrojovka Brno o hostování Jana Šislera v brněnském klubu do 30. června 2014. V létě se však už zapojí do přípravy v Mladé Boleslavi.

„Jana Šislera jsme dlouhodobě sledovali, víme, že je to velmi kvalitní hráč, který našemu klubu do budoucna určitě sportovně pomůže. Ale vzhledem k tomu, že s naším prvoligovým A týmem neabsolvoval zimní přípravu, byla by v současné době jeho pozice k prosazení se do základní prvoligové sestavy určitě nesnadná. Bereme proto zájem Brna využít služeb tohoto hráče v jarních utkáních Gambrinus ligy jako dobrou příležitost k tomu, aby se herně zapojil do zápasů nejvyšší fotbalové ligy a byl tak kvalitně připravený pro následující soutěžní ročník 2014/2015," uvedl prezident mladoboleslavského klubu Josef Dufek.

Jan Šisler je libereckým odchovancem, který však první profesionální smlouvu podepsal v Jablonci, kde se do prvoligového kádru prosadil jen sporadicky. Proto v únoru 2012 přestoupil do Čáslavi a o dva roky později do Hradce Králové. Ve své kariéře zatím nasbíral 38 prvoligových startů, 1 v Jablonci a 37 v Hradci Králové, v jehož dresu na jaře 2013 dal z pozice středového hráče šest ligových gólů.

Fanshop banner