Remízu Jarolím bral, Šilhavý byl hodně zklamaný
Klub

Remízu Jarolím bral, Šilhavý byl hodně zklamaný

Redakce

Ve vstupu do jarní ligové sezóny měli Boleslavští více gólový příležitostí, ale když dostali dva góly, byli blízko prohry. Odvrátili ji až těsně před koncem.

Premiéra na mladoboleslavské lavičce byla pro zkušeného kouče Karla Jarolíma bez výhry a naštěstí i bez prohry. „Jeli jsme do Liberce vyhrát, chtěli se mu v tabulce vzdálit, ale nepovedlo se. Ale mohli jsme prohrát a tak jsem rád, že jsme si Liberec udrželi za sebou alespoň o bod. První poločas byl od nás slušný dozadu, ale nevstřelili jsme branku, i když jsme si šance připravili. Zkraje druhého poločasu jsme dvakrát lacino inkasovali a soupeře pustili do dvougólového vedení. Střídající hráči oživili naši hru a tak se nám podařilo alespoň srovnat," ohlédl se za remízou na libereckém trávníku. „Pozitivní bylo, že za nepříznivého stavu nula dva jsme uhráli alespoň remízu, ale nelíbilo se mi, jak jsme ty dvě situace předcházející inkasovaným gólům nezvládli," dodal Karel Jarolím.

Když Boleslav v Liberci před dvěma roky v nastavených dvou minutách ztratila jednogólové vedení a utkání nepochopitelně prohrála, byl boleslavským trenérem Miroslav Koubek a libereckým Jaroslav Šilhavý. V sobotu 10. března 2012 byl na straně šťastnějšího týmu, v neděli 23. února 2014 naopak smutnějším trenérem. „Vzpomněl jsem si na utkání, kdy jsme v nastavení otočili proti Boleslavi zdánlivě prohraný zápas," přiznal Jaroslav Šilhavý a netajil se, že je z letošní remízy hodně zklamaný. „Když jsme se dostali do dvoubrankového vedení, věřil jsem, že získáme tři body. Bohužel se to nepodařilo. První poločas, ve kterém bylo hodně osobních soubojů a nakopávaných míčů, právem skončil nula nula, i když Boleslav měla dvě gólové šance. Druhý poločas jsme se v závěru nechali zatlačit Boleslaví, která poslala na hřiště další dva útočníky. Nepohlídali jsme dva centry a ztratili dva body. Měli jsme vyhrát," mínil liberecký trenér Šilhavý.

Fanshop banner