S Maďary remizovali a turecké soustředění absolvovali bez prohry
Klub

S Maďary remizovali a turecké soustředění absolvovali bez prohry

Redakce

Ve čtvrtém utkání tureckého soustředění Boleslavští s maďarským rivalem remizovali. V úterý 11. února se vrací do Česka a v neděli 16. února duelem proti Táborsku absolvují generálku na Gambrinus ligu, která začíná o týden později.

Pécsi MFC s kádrem tvořeným převážně domácími fotbalisty je na sedmé příčce maďarské nejvyšší soutěže, která se hraje pod názvem OTP liga. Po sedmnácti odehraných podzimních kolech má Pécsi pětibodovou ztrátu na třetí místo zaručující kvalifikaci Evropské ligy.

Góly padaly v závěrech poločasů. Pět minut před přestávkou Nešpor dostal do vedení Boleslav. Pro Nešpora to byl třetí úspěšný zásah v letošní zimní přípravě. Boleslavští přišli o výhru pět minut před koncem, kdy Maďaři šťastně vyrovnali.
Boleslavští ze čtyř zápasů herního soustředění v Turecku dvakrát vyhráli a dvakrát remizovali. Domů se vrátí neporažení.

Sestava FK Mladá Boleslav: Diviš - Kysela, Kúdela, Dosoudil, Janíček - Ščuk, Jarolím - Šultes (56. Eliáš), Chramosta, Štajner (76. Bořil) - Nešpor (61. Magera).

Gól FK MB: 40. Nešpor

Fanshop banner