Po prohraném poločase nandali Kazachstáncům čtyři góly
Klub

Po prohraném poločase nandali Kazachstáncům čtyři góly

Redakce

Boleslavští sehráli na tureckém soustředění v sobotu utkání nad plánovaný program. Se soupeřem z Kazachstánu sice prohráli poločas, ale po přestávce vývoj skóre dokonale otočili. V neděli ještě hrají plánovaný duel s maďarským MFC Pécsi.

FK Ordabasy Šymkent je účastníkem kazachstánské Premier ligy, která má dvanáct účastníků a po podzimní části se dělí na dvě skupiny, lepší polovina hraje o titul a účast v kvalifikacích evropských pohárů, slabší polovina o záchranu. FK Ordabasy Šymkent je po podzimu šestý a o tři body se dostal do lepší poloviny hrající o titul.

První poločas Kazachstánci, kteří se ukázali jako zdatný protivník, vyhráli, když získali dvougólový náskok. Boleslav mohla prohrávat ještě větším rozdílem, ale brankář Hankič zlikvidoval kazachstánský pokutový kop.
Druhý poločas patřil Boleslavi. Pět minut po změně stran snížil a později dokonce vyrovnal Nešpor, který o přestávce vystřídal Chramostu. V závěrečné desetiminutovce strhli vítězství na boleslavskou stranu Ščuk a Magera. Záložník Ščuk potvrdil střeleckou formu, letos už skóroval počtvrté.

Sestava FK Mladá Boleslav: Hankic - Bořil, Vraštil, Smejkal, Rosa - Eliáš (72. Jarolím), Fousek (72. Ščuk) - Bartl (36. Šultes), Magera, Mehanovic (72. Štajner) - Chramosta (46. Nešpor).

Góly FK MB: 50. a 77. Nešpor, 81. Ščuk a 84. Magera

Fanshop banner