V mrazivém větru pouze remizovali
Klub

V mrazivém větru pouze remizovali

Redakce

Na umělé trávě u základní školy Pastelka remizovali boleslavští starší dorostenci ve čtvrtém zimním přípravném utkání hraném v nepříjemném mrazivém větru.

První poločas začali boleslavští dorostenci parádně, neboť z první útočné akce dali vedoucí gól.
Ve 2. minutě zasprintoval podle pravé postranní čáry Wolf a téměř od rohového praporku povedeně zacentroval před soupeřovu branku, kde se na malém vápně nejlépe zorientoval Ladra a skóroval - 1:0.
Proti zaskočenému Motorletu si Boleslavští vynutili převahu, bohužel bez gólu, jenž několikrát opravdu visel ve vzduchu. Nejblíže ke zvýraznění vedení byl ve 12. minutě Duch, ale jeho rána pravačkou ze dvaceti trefila břevno. Pět minut před koncem poločasu po hrubém faulu odstoupil nuceně ze hry se silně pohmožděným kotníkem Hodbod.
Deset minut po změně stran po rohovém kopu Motorletu nedokázali boleslavští obránci odkopnout míč, jenž se po několika zmatečných odraženích dostal k Březinovi a ten úspěšně prostřelil bránící hráče i brankáře Volka - 1:1.
Ve zbylém čase se hra vyrovnala a oba soupeři se marně snažili strhnout výhru na svoji stranu. V závěrečné desetiminutovce k ní byli o poznání blíže Boleslavští, ale na nerozhodném výsledku nic nezměnili.

„Především v prvním poločase, ve kterém jsme dominovali, jsme podali velmi dobrý výkon, ale bohužel vstřelili pouze jednu branku. Ve druhém se hra vyrovnala, přesto jsme byli kvalitnější a hernější. Mrzí nás, že jsme dovolili soupeři vyrovnat. Až na slabou produktivitu chválím celý tým, který podal výborný výkon," řekl k remízovému utkání boleslavský trenér Jiří Saňák.

Sestava FK Mladá Boleslav U19: Dědek (46. Volek) - Wolf, Zemánek, Marek, Hodbod (41. Glöckner) - Lacek (46. Zörkler), Duch, Ladra, Razák - Kubelka (46. Kühnel), Kořínek.

Góly: 2. Ladra - 55. Březina

Fanshop banner