Fotbalisté odlétají v sobotu za teplem
Klub

Fotbalisté odlétají v sobotu za teplem

Redakce

Druhou polovinu zimní přípravy na jarní ligovou sezónu začnou mladoboleslavští fotbalisté v teple turecké Riviéry, odkud se do středoevropské zimy vrátí po jedenácti dnech naplněných trénováním a sehráním tří mezinárodních zápasů.

Soustředění se zúčastní tři brankáři Jakub Diviš, Hidajet Hankič, Miroslav Miller a dvaadvacet hráčů Jan Bořil, Radek Dosoudil, Josef Eliáš, Adam Fousek, Lukáš Hůlka, Jan Chramosta, Tomáš Janíček, David Jarolím, Petr Johana, Ondřej Kúdela, Jan Kysela, Lukáš Magera, Mirzad Mehanovič, Martin Nešpor, Antonín Rosa, Michal Smejkal, Jasmin Ščuk, Jiří Štajner, Jan Štohanzl, Pavel Šultes, Lukáš Vraštil, Ondřej Zahustel.
Nováčky v prvoligovém kádru FK Mladá Boleslav jsou mladí odchovanci Lukáš Vraštil, Josef Eliáš, Mirzad Mehanovič i Lukáš Hůlka, jenž završuje regeneraci po letní operaci kolena, a talentovaný odchovanec pardubického klubu Adam Fousek. Z hráčů, kteří zahájili s mužstvem letošní zimní přípravu, kvůli zranění neodcestují Tomáš Fabián a Stanislav Klobása.
Realizační a servisní tým tvoří hlavní trenér Karel Jarolím, asistent trenéra Boris Kočí, trenér gólmanů Filip Toncar, kondiční trenér Martin Třasák, fyzioterapeut Václav Kubíček, masér Jan Skoupý, kustod Pavel Uhlíř a lékař Josef Horák. Vedoucím fotbalové výpravy je Vladimír Rosenberger.
Boleslavští odlétají v sobotu 1. února z Prahy přímým charterovým letem do turecké Antalye společně s dalšími třemi českými kluby (1. FK Příbram, SK Slavia Praha a Bohemians 1905).
Boleslavští budou v Antalyi ubytovaní v hotelu Royal Wings. V plánu mají herní tréninky a tři přípravná utkání na přírodní trávě a především za příznivějších klimatických podmínek, než jaké jsou v únorové střední Evropě. V pondělí 3. února se střetnou s gruzínským FC Dinamo Tbilisi, ve čtvrtek 6. února s rumunským CS Panduri Targu Jiu a v neděli 9. února s maďarským MFC Pesci.
Zpět z jihu Turecka do Pojizeří se mladoboleslavští fotbalisté vrátí v úterý 11. února.

Fanshop banner