Boleslavští hrají v pátek v Hradci Králové
Klub

Boleslavští hrají v pátek v Hradci Králové

Redakce

Přípravné utkání FC Hradec Králové - FK Mladá Boleslav se hraje v pátek 24. ledna od 13 hodin na hřišti s umělou trávou v areálu TJ Slavia Hradec Králové v ulici Víta Nejedlého v Hradci Králové.

„Překvapivě příznivé klimatické podmínky, které umožnily sehrát dvě předchozí přípravná utkání na přírodní trávě v areálu mladoboleslavského městského stadionu, již skončily a tak se fotbalisté přesouvají na umělý povrch," potvrdit manažer komunikace FK Mladá Boleslav Jiří Koros.
V pátek 24. ledna hrají na umělé trávě v Hradci Králové a ve středu 29. ledna v Mostu. Potom odletí za teplem a přírodní trávou do Turecka, kde v prvním únorovém týdnu sehrají tři mezinárodní utkání.

Pro mladoboleslavské fotbalisty bude Hradec Králové třetím soupeřem letošní zimní přípravy. Předchozí dvě utkání vyhráli shodně nejtěsnějším možným výsledkem 1:0. Do pardubické branky se trefil Kysela a do příbramské Ščuk.

Hradečtí jsou momentálně druholigoví, ale tabulku FNL vedou o bod před Táborskem a o čtyři body před Varnsdorfem a Ústím nad Labem. Patří k hlavním favoritům postupu do Gambrinus ligy, kterou vloni opustili, a zdá se, že s největší pravděpodobností jenom na jeden rok.
V letošní zimě dosud sehráli tři přípravná utkání a ve všech vyhráli, přestože v každém hráli ve zcela rozdílném složení. Mají tedy kvalitativně velmi vyrovnaný kádr.
Přípravná utkání FC Hradec Králové v zimě 2014:
FC Hradec Králové - FK Dobrovice 3:1 (Zec, Poděbradský, Doležal - Boško)
FC Hradec Králové - SFC Opava 4:0 (Malinský 2, Halilovič, Plašil)
FC Hradec Králové - FK Kolín 2:1 (Hock, Plašil z penalty - Sedláček z penalty)

Fanshop banner