Na úvod zimní přípravy prohráli
Klub

Na úvod zimní přípravy prohráli

Redakce

Boleslavští junioři dostali lekci z produktivity od soupeře, kterého především v prvním poločase přehrávali, ale bohužel nepřestříleli. A když manko z první půle srovnali, inkasovali třetí rozhodující gól.

První poločas začal boleslavským rohem a po něm Hodačovou bombou, kterou teplický brankář chytil. Boleslavští nadále pokračovali v neplodné herní převaze. Tepličtí se dostali pouze dvakrát do boleslavského trestného území a dvakrát skórovali.
V 7. minutě po rychlém útoku z pravé strany a nečekaných zmatcích před boleslavskou brankou se dobře zorientoval teplický Richter a nedůrazným zakončením k levé tyči šťastně skóroval - 0:1.
Dvě minuty po gólu se Richter opět ocitl uvnitř boleslavské šestnáctky ve výhodné pozici, ale tentokrát branku netrefil. Ve 14. minutě boleslavský Mehanovič střelou z dálky cíl minul. Ve 26. minutě zásluhou nešikovnosti teplického stopera Bubeníčka snadno získal míč Klíma a běžel sám na branku, ovšem průhledný záměr s kličkou mu vybíhající gólman vystihl a šanci na vyrovnání zmařil. Ve 28. minutě po Geisslerově nezištné přihrávce Hodačovo zakončení vyrazil brankář na roh.
Ve 35. minutě získali Tepličtí svůj první roh a po jeho rozehrání nekrytý Bubeníček snadno zvýšil vedení severočeské juniorky - 0:2.

Druhý poločas odstartoval boleslavským gólem a pokračoval vyrovnáním. Na vítězství však Boleslavští nedosáhli.
Ve 47. minutě Mehanovičův rohový kop využil Skořepa, který se prosadil z malého vápna - 1:2.
Boleslavští nadále hráli aktivně a tlačili se k soupeřově brance ve snaze po vyrovnání. To se jim povedlo až po hodině hry, kdy trenér Pechanec poslal na hřiště čerstvého Kateřiňáka.
V 62. minutě povedenou akci vyšperkoval Hodač přesnou přihrávkou z levé strany před teplickou branku a Kateřiňák z plného běhu nekompromisně skóroval - 2:2.
Boleslavská radost však netrvala dlouho.
V 65. minutě nenápadnou teplickou akci zakončil Rollinger, který krásnou ranou z rohu šestnáctky trefil vzdálenější horní růžek, kam se Výda natahoval marně - 2:3.
V 78. minutě gólman Teplic vyběhl mimo své trestné území a před sprintujícím Kocourkem odhlavičkoval míč pouze k boleslavskému Šulcovi, ale ten opuštěnou branku netrefil. O dvě minuty později Kateřiňák trestným kopem trefil gólmanovu náruč. Navzdory velkému úsilí do poslední vteřiny utkání se už Boleslavským nepodařilo skóre alespoň srovnat. Na úvod zimní přípravy se tak museli smířit s prohrou.

Sestava FK Mladá Boleslav U21: Výda - Geissler (76. Kocourek), Živnůstka, Pajer, Fidrich - Mehanovic (85. Skořepa) - Skořepa (61. Kateřiňák), Hodač - Kocourek (46. Šimek), Klíma (68. Šulc), Šulc (46. Lakatoš).

Góly: 47. Skořepa, 62. Kateřiňák - 7. Richter, 35. Bubeníček, 65. Rollinger.

Diváků: 45

Fanshop banner